TietovisatVaihtoautotReseptitHoroskooppiNauris.fiBlogitTV-ohjelmat

Sanan virhe käännös suomi-ruotsi

 • felett
  Vi skall granska och se efter var felet kom in om det fanns ett fel.Tarkistamme, missä virhe syntyi, mikäli virhe tapahtui. Jag anar emellertid att det innehåller ett fel.Mielestäni siinä on kuitenkin virhe. Det är ett faktiskt fel, men ett faktiskt fel som visar hur snabbt vi behandlar så pass känsliga ämnen.Se on tekstin kirjoitusvaiheessa tapahtunut virhe, mutta sellainen virhe, joka osoittaa millaisella kiireellä me joskus käsittelemme vaikeita aiheita.
 • misstagett
  Den totala frikopplingen skulle vara ett fullständigt misstag och en frikoppling till viss del skulle vara ett misstag till viss del.Tukien erottaminen täydellisesti tuotantomääristä olisi täydellinen virhe ja tukien erottaminen osittain tuotantomääristä olisi osittainen virhe. Det vore ett mycket allvarligt misstag.Se olisi todella vakava virhe. Detta misstag får inte göras om.Tämä virhe ei saa enää toistua.
 • bristen
  Jag anser att kvällens debatt har en grundläggande brist.Mielestäni tämän illan keskustelussa on perustavaa laatua oleva virhe. Därigenom är akten redan med avseende på sin tillkomst behäftad med en tungt vägande brist.Näin tämän säädöksen mainetta tahraa jo sen toteutumisen takia vakava virhe. Denna brist på strategi är ett grundläggande misstag som ger upphov till en massa problem.Tämä strategian puute on perustavanlaatuinen virhe, ja siitä aiheutuu kaikenlaisia ongelmia.
 • grodaen
  Titta, det är en groda där borta på stigen!Var är grodan? Jag ser den inte.Nu hoppade det fram en till, så det är två grodor! De är vid dina fötter!
 • missen
  Man gjorde helt klart en miss genom att stirra sig blind på en enda investerare.Yhden sijoittajan valinta oli selvästikin virhe. Det skulle vara ett stort misstag att inte ta detta tillfälle i akt att bygga upp förtroendet mellan EU och Kina.Olisi suuri virhe olla hyödyntämättä tätä mahdollisuutta rakentaa luottamusta Euroopan ja Kiinan välille. Detta är i första hand och framför allt de nationella parlamentens roll och alla avsteg från den principen är med nödvändighet ett politiskt misstag och en rättslig anomali.Tämä on ennen kaikkea kansallisten kansanedustuslaitosten tehtävä, ja tämän periaatteen loukkaaminen on itsessään poliittinen virhe ja poikkeava oikeusmenettely.
 • skavank
  Bilen har en hel del småskavanker och skador i lacken.Jag är ute efter ett smink jag tänker använda för att dölja finnar, mindre födelsemärken och andra skavanker.Alla de här figurerna, med sina skavanker och tillkortakommanden, blir som goda vänner som man lär känna.
 • skulden
  Hennes skulder ökade i allt snabbare takt.Hon fick skulden för mordet.Han tog på sig skulden.
 • sprickaen
 • tabbeen

Sanan virhe määritelmät

Esimerkit

 • Virhe merkitään kysymysmerkillä siirron perässä.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja