BlogitTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisatHoroskooppiNauris.fiReseptit

Sanan voida käännös suomi-ruotsi

 • kunna
  Att inte kunna märka produkter är en ursäkt.Se, ettei tuotteita voida merkitä, on tekosyy. Därför måste man kunna ingripa i sådant.Näin ollen tällaiseen täytyy voida puuttua. Vi måste kunna träffa där det känns.Pitää voida iskeä sinne mihin sattuu.
 • kan
  Freden kan inte vänta mycket längre.Rauhalta ei voida odottaa paljoa enempää. Röstningen kan inte ogiltigförklaras.Äänestystä ei voida mitätöidä. Ideologi kan inte ersätta vetenskap.Aatteilla ei voida korvata tiedettä.
 • Hur mår du?Jag mår bra.Hur mås det?
 • Den mänskliga tragedien inte glömmas bort.Tätä inhimillistä tragediaa ei voida koskaan unohtaa. Vi kan inte mer Europa med mindre pengar.Euroopan unionin painoarvoa ei voida lisätä vähemmällä rahalla. Han kräver också handlingar han vet att han inte kan .Hän vaatii asiakirjoja, vaikka hän tietää, ettei niitä voida antaa.
 • kanske
  Ni kanske säger att det inte går att göra mer i nuläget.Voitte sanoa, että nykyisessä tilanteessa ei voida tehdä enempää. Orsaken är kanske att inga juridiska eller ekonomiska invändningar är möjliga.Tämä on kenties syy siihen, ettei sitä voida vastustaa oikeudellisin tai taloudellisin perustein. Kanske - men det kanske man inte kan säga - är Islamabad i själva verket ett större hot än Teheran.Islamabad on ehkä tosiasiassa suurempi uhka kuin Teheran, mutta ehkä näin ei voida sanoa.
 • forma
 • ta för sig
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja