VaihtoautotViihdeTV-ohjelmatHoroskooppiBlogitReseptitTietovisat

Sanan voitto käännös suomi-ruotsi

 • vinsten
  Jag tror att det också utgör en ekonomisk vinst.Uskon, että se on myös voitto. Det är en mycket stor vinst i sig själv att vi nu faktiskt får ett direktiv, något som vi inte hela tiden varit säkra på.On jo itsessään hyvin suuri voitto, että saamme nyt todella direktiivin. En eventuell vinst går därför inte till EU utan till de nationella bankerna.Mahdollinen voitto ei silloin myöskään mene EU:lle vaan kansallisille pankeille.
 • segeren
  Denna seger för parlamentet är en kollektiv seger.Näin ollen tämä parlamentin voitto on yhteinen voitto. Detta är en seger för översittarna. Det är en seger för stora pengar och en seger för byråkraterna.Tämä on kiusaajien voitto, se on suuren rahan voitto ja byrokraattien voitto. Jag anser att Viktor Jusjtjenkos seger är en seger för våra europeiska värderingar.Mielestäni Juštšenkon voitto on voitto eurooppalaisille arvoillemme.
 • behållningen
 • bruttovinsten
 • förtjänsten
 • intäkter
 • triumfen
  Den här dagen är en stor triumf för Europeiska unionens medborgare, och vi kan alla glädjas åt detta med själ och hjärta.Tämä päivä on suuri voitto Euroopan unionin kansalaisille, ja me kaikki voimme iloita siitä täysin sydämin. Detta är en historisk händelse och en diplomatisk triumf som vi måste erkänna utan omsvep, och för detta gratulerar jag dig, Catherine Ashton.Se on historiallinen tapahtuma ja diplomaattinen voitto, joka meidän on tunnustettava kiertelemättä ja josta onnittelen teitä, Catherine Ashton. Detta är en liten vinst för olagliga invandrare och en stor triumf för människosmugglare.Tämä on pieni palkinto laittomille maahanmuuttajille ja suuri voitto salakuljetusverkostoille.
 • vinningen
  Ekonomisk vinning är alltså målet.Tavoitteena on siis taloudellinen voitto. Eller skall ekonomisk kortsiktig vinning i form av transeuropeiska nätverk aktivt bidra till Östersjöns död?Vai tuleeko taloudellisesti lyhytnäköinen voitto yleiseurooppalaisen verkon muodossa aktiivisesti vaikuttamaan Itämeren kuolemaan? Därför att redan blotta förberedelserna, ifyllandet av dokument och förberedelsen av projekten är så kostnadsintensiva att deras finansiella vinning därefter är mycket ringa.Pelkästään siksikin, että valmistelu, asiakirjojen täyttäminen, hankkeisiin valmistautuminen, on niin kallista, että yritysten voitto jää hyvin pieneksi.

Sanan voitto määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2021 Ilmainen Sanakirja