TietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatViihdeBlogitReseptitHoroskooppi

Sanan yhtään käännös suomi-ruotsi

 • alls
  Detta är enligt min åsikt ingenting alls.Mielestäni se ei ole yhtään mitään. Mycket lite eller ingenting alls har gjorts.On tehty vain vähän tai ei yhtään mitään. Detta bryr jag mig faktiskt inte alls om.En voisi välittää siitä yhtään vähempää.
 • Ingå
  Inga ingredienser som inte ligger inom gränsvärdena får ingå i foder.Rehu ei saa sisältää yhtään sellaista ainesosaa, joka ylittää raja-arvot. Det har utvecklats en tradition att partierna varken vill ingå koalition med andra eller tolerera opposition. Först fanns det en regering som var vänligt sinnad mot amerikanerna.Maahan syntyneen perinteen mukaisesti puolueet eivät ole yhtään innokkaampia muodostamaan koalitioita toistensa kanssa kuin sietämään oppositiota.
 • inga
  Svaret löd: ?Vi har inga pengar?.Vastaus kuului: "Meillä ei ole yhtään rahaa". Vi har alltså inga planer på att lägga fram några ändringsförslag.Aikomuksenamme ei siis ole esittää yhtään tarkistusta. Inga ändringsförslag hr lagts fram inför morgondagens omröstning i kammaren.Huomisen täysistunnon äänestykseen ei ole jätetty yhtään tarkistusta.
 • överhuvudtagetGenom att skjuta upp resonemanget åstadkommer man överhuvudtaget ingenting.Keskustelun lykkäämisellä ei saavuteta yhtään mitään. Personligen vill jag inte att EU ska förhandla om avtal med någon eller om något överhuvudtaget.En siis halua, että Euroopan unioni neuvottelee sopimuksista kenenkään kanssa yhtään mistään. Sådana importer innefattar naturligtvis blodgivning med ersättning och det finns överhuvudtaget inga bevis för att de skulle vara mindre säkra än blodgivning utan ersättning.Tällaiset toimitukset tietenkin sisältävät myös korvauksen saaneiden luovuttajien verta, eikä ole mitään todisteita siitä, että se olisi yhtään sen turvattomampaa kuin maksutta luovuttaneiden veri.

Sanan yhtään määritelmät

 • ''kysymyslauseessa'') edes jonkin verran
 • '''') ei ollenkaan, ei missään määrin

Esimerkit

 • Tykkäätkö yhtään omenista?
 • En pidä yhtään omenista.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja