BlogitHoroskooppiViihdeReseptitTietovisatVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan yhteisö käännös suomi-ruotsi

 • samfundettDet internationella samfundet finns där.Kansainvälinen yhteisö on paikalla. Världssamfundet har svikit Haiti.Kansainvälinen yhteisö on pettänyt Haitin. Vi, det internationella samfundet, har misslyckats.Me - kansainvälinen yhteisö - olemme epäonnistuneet.
 • samhälleett
  Det var skrämmande – ett samhälle som exporterade gangsterism.Tilanne on kauhistuttava; tuolloinen yhteisö levitti häikäilemätöntä toimintaa rajojen yli. Vi måste särskilt komma ihåg att dagens Europa är ett mångkulturellt samhälle.Meidän on erityisesti muistettava, että Eurooppa on nykyään monikulttuurinen yhteisö. Europa är en ekonomisk enhet, men också ett samhälle som bygger på gemensamma värden.Sen lisäksi, että Eurooppa on taloudellinen kokonaisuus, se on myös yhteisille arvoille perustuva yhteisö.
 • bostadskollektivett
 • föreningen
  Föreningen mot våldet i samhället består av omkring två tusen medlemmar.Vatten är en förening av två väteatomer och en syreatom.Föreningen av folkstammarna kommer att ta tid.
 • kollektivettEU som kollektiv får inte underordna sig medlemsstaternas vilja.Unioni on yhteisö, jonka ei pidä alistaa itseään jäsenvaltioiden valtaan. Företaget är en organisation, ibland är det ett kollektiv, och dess intressen är en aning motsatta.Yritys on organisaatio ja usein myös yhteisö, jolla on osittain ristiriitaisia etuja.

Sanan yhteisö määritelmät

 • yhteisten etujen tai päämäärien perusteella yhteen luettu ihmisryhmä tai muu joukko

Esimerkit

 • Ihmisyhteisö koostuu siinä toimivista ihmisistä.
 • Kekomuurahaisten yhteisö rakentaa kekoja.
 • LGBT-yhteisö

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja