BlogitReseptitTietovisatNauris.fiHoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan yhteistyö käännös suomi-ruotsi

  • samarbeteett
    Behörighet och samarbete när det gäller underhållsskyldighet (omröstning)Toimivalta ja yhteistyö elatusapuasioissa (äänestys) Vad är territoriellt samarbete?Mitä alueellinen yhteistyö merkitsee? Detta nära samarbete har fortsatt.Tämä tiivis yhteistyö on jatkunut.
  • kollaboration
    Denna typ av kollaboration strider mot grundläggande värderingar inom EU, till exempel åsiktsfrihet och informationsfrihet.Tämän tyyppinen yhteistyö on vastoin eurooppalaisia perusarvoja kuten mielipiteenvapautta ja tiedonsaannin vapautta.
  • samverkan
    Bristande samverkan är däremot en garanti för misslyckanden.Puutteellinen yhteistyö puolestaan takaa epäonnistumisen. Jag måste även anföra samverkan och samarbetet mellan Frontex och Turkiet.Minun on syytä mainita myös Frontexin ja Turkin välinen yhteistyö. Nära samverkan med enskilda organisationer är en central faktor, liksom samarbete med regionala organisationer.Yksittäisten järjestöjen kanssa tehtävä läheinen yhteistyö on keskeinen tekijä, kuten myös alueellisten järjestöjen kanssa tehtävä yhteistyö.

Sanan yhteistyö määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja