TV-ohjelmatViihdeTietovisatBlogitHoroskooppiVaihtoautotReseptit

Sanan yksilö käännös suomi-ruotsi

 • individen
  En individ gör ett personligt val.Yksilö tekee henkilökohtaisen valinnan. En sund individ är en nödvändig förutsättning för ett sunt samhälle.Terve yksilö on terveen yhteiskunnan ehdoton edellytys. Ett litet antal välbärgade individer i kontrast mot miljoner som lever i svält.Kyseessä on muutama hyvinvoiva yksilö verrattuna miljooniin nälkäisiin.
 • enskilden
  Freden är ett universellt värde som varje enskild individ upplever, yttrar och ger uttryck för genom sitt etiska samvete.Rauha on universaali arvo, jota yksilö ilmaisee ja jossa yksilö elää eettisen omantuntonsa mukaisesti. De måste få en korrekt utredning, de behöver ett rättvist system och de behöver ett system som fokuserar på den enskilde under förfarandets gång.He haluavat, että heidän tapauksensa käsitellään asianmukaisesti, he tarvitsevat oikeudenmukaisen järjestelmän ja he tarvitsevat järjestelmän, jossa yksilö on prosessin keskipisteenä.
 • personen
  En individ gör ett personligt val.Yksilö tekee henkilökohtaisen valinnan. Och jag säger "man skulle kunna", eftersom man inte samtidigt beslutat om konkreta åtgärder när det gäller kostnaderna för nedsmutsningen, såväl för enskilda personer som för företag.Kokouksessa ei kuitenkaan saatu aikaan konkreettisia toimenpiteitä, joilla ympäristön saastuttaja - yksilö tai yritys - saataisiin maksamaan toimintansa hallinnollisista kustannuksista. Han är inte min ledare – jag är en självständig, fritänkande, oberoende person – men det måste erkännas att Yassir Arafat de senaste tre åren har varit fånge, och det är inte någon bisak.Hän ei ole minun johtajani, sillä olen riippumaton ja mieleltäni vapaa yksilö, mutta on myönnettävä, että Jasser Arafat on ollut vangittuna kolme viime vuotta, mikä ei ole pikkuasia.

Sanan yksilö määritelmät

Esimerkit

 • Suurimmat yksilöt voivat painaa kymmenen kiloa.
 • Opettaja yrittää suhtautua oppilaisiinsa yksilöinä.
 • Yksilö voi tuntea olonsa yksinäiseksi myös joukossa.
 • Demokratiassa kunkin yksilön vapaus on sidoksissa hänen vastuuseensa.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja