HoroskooppiBlogitReseptitTV-ohjelmatViihdeVaihtoautotTietovisat

Sanan yleinen käännös suomi-ruotsi

 • vanlig
  Det är en mycket vanlig teknik.Tämä on hyvin yleinen menettelytapa. För det första handlar det om vanlig, mänsklig anständighet.Ensimmäinen niistä on yleinen hyväksyttävyys. Tråkigt nog är kvinnohandel också en vanlig och ofta förekommande företeelse.Valitettavasti myös naiskauppa on yleinen ja toistuva ilmiö.
 • allmän
  Allmän produktsäkerhet - BSE-testerYleinen tuoteturvallisuus - BSE-testit Allmän ”integrering” räcker inte.Yleinen "kotouttaminen" ei riitä. Betyder " allmän" egentligen " ensidig" ?Tarkoittaako "yleinen" todellakin "yksipuolista"?
 • allmänt
  Den första är av allmänt slag.Ensimmäinen on luonteeltaan yleinen. Jag tror att det är ett allmänt konstaterande.Luulen, että tämä on yleinen toteamus. I stället borde vi utarbeta ett allmänt system.Sen sijaan meidän pitäisi laatia yleinen järjestelmä.
 • generell
  Skatten kan vara global och generell till sin natur.Vero voi olla luonteeltaan maailmanlaajuinen ja yleinen. Denna generella ökning är verkligen imponerande.Tämä yleinen kasvu on todella vaikuttavaa. Ett generellt begrepp.
 • populär
 • universell
  De är oåterkalleliga och universella för alla medborgare i EU.Ne ovat Euroopan unionin kaikkien kansalaisten luovuttamaton ja yleinen oikeus. En minimiinkomst bör vara en universell rättighet och inte bero på hur mycket man har bidragit med.Vähimmäistulon pitäisi olla yleinen oikeus eikä se saisi olla riippuvainen suoritettujen maksujen määrästä. Universell tillgång till vård av hög kvalitet står också i fokus för den öppna samordningsmetoden för hälso- och sjukvård samt långtidsvård.Laadukkaan hoidon yleinen saatavuus on painopistealana myös terveyttä ja pitkäaikaishoitoa koskevassa avoimessa koordinointimenetelmässä.
 • utrumett

Sanan yleinen määritelmät

Esimerkit

 • yleinen äänioikeus

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja