ViihdeTietovisatVaihtoautotHoroskooppiReseptitTV-ohjelmatBlogit

Sanan yllättyä käännös suomi-ruotsi

  • bli överraskadLåt oss åtminstone slippa bli överraskade i efterhand.Meidän ei kuitenkaan pitäisi yllättyä mistään, mitä sen jälkeen tapahtuu. Jag har ingenting emot vindkraft, men ingen borde bli överraskad när den här sortens problem inträffar.Minulla ei ole mitään tuulivoimaa vastaan, mutta kenenkään ei pitäisi yllättyä, kun tämäntyyppisiä ongelmia ilmenee. Vi borde inte heller bli överraskade över att den iranska regimen inte kommer att ta någon som helst notis om denna resolution.Meidän ei tule yllättyä myöskään siitä, että Iranin johto ei ota päätöslauselmaamme millään tavoin huomioon.
  • bli överrumplad
  • överraskasJag kan inte förstå hur rådet eller någon annan kunde överraskas.En voi ymmärtää, miten neuvosto tai kukaan muukaan saattoi yllättyä niistä. Låt oss skapa de villkor som krävs för att medlemsstaterna inte ska behöva använda undantag, så kanske vi kommer att överraskas av hur snabbt vi når en kompromiss.Meidän on luotava jäsenvaltioille sellaiset olosuhteet, etteivät ne joudu turvautumaan opt-out-vaihtoehtoon. Siinä tapauksessa saattaisimme yllättyä, miten nopeasti pääsemme kompromissiin.

Sanan yllättyä määritelmät

  • tulla yllättyneeksi

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja