BlogitReseptitHoroskooppiTietovisatVaihtoautotNauris.fiTV-ohjelmat

Sanan ymmällään käännös suomi-ruotsi

 • förbryllad
  Producenterna i Västindien har blivit något förbryllade över WTO: s utslag.Karibian tuottajat ovat olleet jokseenkin ymmällään WTO: n päätöksen vuoksi. För övrigt är våra medborgare förbryllade över varför vi kan hjälpa Pakistan och inte Ajka.Ja muuten, kansalaisemme ovat ymmällään siitä, miksi voimme auttaa Pakistania, kun emme voi auttaa Ajkaa. Konsekvenserna från BSE-krisen har redan kostat jordbrukarna miljoner pund och gjort konsumenterna förvirrade och förbryllade.Jo nyt BSE:n jälkivaikutuksena lihantuottajat ovat menettäneet miljoonia puntia, ja kuluttajat ovat sekä hämmentyneitä että ymmällään.
 • förvirrad
  Konsumenterna är dock förvirrade.Kuluttajat ovat kuitenkin ymmällään. Konsumenterna är konfunderade och förvirrade.Kuluttajat ovat hämillään ja ymmällään. Jag är rädd att rådet och kommissionen är förvirrade.Pelkään pahoin, että neuvosto ja komissio ovat ymmällään.
 • snopen
 • ställd
  så att sammanbindningslinjerna bildar en på spetsen ställd triangelStundom stödas de liggande banden av en i stören inslagen spik eller ett påspikat eller löst ställt stöd.cylindrar av polerat silver, ställda bredvid varandra
 • villrådig
 • tillståndett

Sanan ymmällään määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja