BlogitTietovisatViihdeTV-ohjelmatHoroskooppiReseptitVaihtoautot

Sanan ympyrä käännös suomi-ruotsi

  • cirkelen
    Flaggan som föreställer en cirkel av 12 gula stjärnor på blå botten, har alltid fascinerat mig.Lippu, jossa on 12 kultaisen tähden muodostama ympyrä sinisellä taustalla, on aina kiehtonut minua. Cirkeln har slutits: förutsättningar för massetablering och naturalisering i medlemsstaterna har upprättats.Ympyrä on sulkeutunut: jäsenvaltioissa on jo edellytykset joukkoasettautumiselle ja kansalaistamiselle. Räkna ut cirkelns area.
  • cirkelskivaen
  • ringen
    Cirkeln har slutits: förutsättningar för massetablering och naturalisering i medlemsstaterna har upprättats.Ympyrä on sulkeutunut: jäsenvaltioissa on jo edellytykset joukkoasettautumiselle ja kansalaistamiselle. Mängden av reellvärda, kontinuerliga funktioner på ett intervall [a,b] är en ring under vanlig addition och multiplikation av funktioner.

Sanan ympyrä määritelmät

  • ympyräviiva, yhtenäinen viiva, joka kiertää keskipisteen ympäri ja on koko matkaltansa yhtä kaukana keskipisteestä; niiden pisteiden ura, jotka ovat yhtä etäällä ympyrän keskipisteestä

Esimerkit

  • Ympyrä on geometriassa kaikkien niiden tason pisteiden joukko, joiden etäisyys annetusta pisteestä (keskipisteestä) on tietty positiivinen vakio.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja