TV-ohjelmatReseptitHoroskooppiBlogitViihdeTietovisatVaihtoautot

Sanan yrittäjyys käännös suomi-ruotsi

  • entreprenörskap
    Andra viktiga faktorer är entreprenörskap och kunskapsbaserad ekonomi.Muita tärkeitä tekijöitä ovat yrittäjyys ja tietoon perustuva talous. Framför allt är det särskilda programmet för entreprenörskap och innovation, EIP, huvudsakligen till för att stödja en politik.Erityisesti yrittäjyys- ja innovaatio-ohjelma (EIP) toimii pääosin politiikkaa tukevana ohjelmana. Jag hoppas också att entreprenörskap, i synnerhet när det gäller små och medelstora företag, inte bara ska diskuteras under krisen.Toivon myös, että yrittäjyys, erityisesti pk-yritysten osalta, ei ole keskustelujemme aiheena vain kriisin aikana.
  • företagande
    Företagande och innovation är grundläggande förutsättningar för framtiden i alla delar av EU:s industri.Yrittäjyys ja innovaatio ovat merkittäviä tekijöitä jokaisen Euroopan teollisuudenalan tulevaisuudelle. Ett ansvarsfullt företagande ligger alltid till grund för konkurrenskraft och framgångsrika företag.Vastuullinen yrittäjyys on aina kilpailukyvyn ja menestyvän yritystoiminnan selkäranka. Vidare borde det finnas stöd för akademiskt företagande, och det borde göras till en del av utbildningsprogrammen.Myös akateemista yrittäjyyttä olisi tuettava tuoden yrittäjyys osaksi myös opinto-ohjelmia.
  • företagsamhet
    Vidare framläggs den så kallade volontärtjänsten som den högsta formen av samhällssolidaritet och till och med företagsamhet framläggs som medel mot arbetslösheten.Esiin nostetaan niin sanottu vapaaehtoistyö, joka nähdään yhteiskunnallisen solidaarisuuden tärkeimpänä muotona, samoin kuin yrittäjyys vastalääkkeenä työttömyydelle.
  • initiativförmåga

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja