VaihtoautotHoroskooppiBlogitTV-ohjelmatReseptitTietovisatViihde

Sanan aikuinen käännös suomi-saksa

  • erwachsen
    Die Opfer können Frauen oder Männer, Kinder oder Erwachsene sein. Uhri voi olla nainen tai mies, lapsi tai aikuinen. Ein Erwachsener kann das verstehen, ein Kind hingegen nicht. Aikuinen saattaisi tämän vielä ymmärtää, mutta lapsi ei. Man ist mit 16 nicht erwachsen, weder in diesem Zusammenhang noch in anderen. Kukaan ei ole aikuinen 16-vuotiaana, sen enempää näissä kuin muissakaan tapauksissa.
  • ErwachsenedieDie Opfer können Frauen oder Männer, Kinder oder Erwachsene sein. Uhri voi olla nainen tai mies, lapsi tai aikuinen. Ein Erwachsener kann das verstehen, ein Kind hingegen nicht. Aikuinen saattaisi tämän vielä ymmärtää, mutta lapsi ei. Meiner Ansicht nach stellt das Kind die oberste Priorität dar, denn es ist der Anfang. Ein Erwachsener ist lediglich die Folge der Erziehung dieses Kindes. Mielestäni tärkein painopiste on lapsi, koska lapsi on alku, aikuinen on vain saman lapsen kasvun tulosta.
  • ErwachsenerderEin Erwachsener kann das verstehen, ein Kind hingegen nicht. Aikuinen saattaisi tämän vielä ymmärtää, mutta lapsi ei. Meiner Ansicht nach stellt das Kind die oberste Priorität dar, denn es ist der Anfang. Ein Erwachsener ist lediglich die Folge der Erziehung dieses Kindes. Mielestäni tärkein painopiste on lapsi, koska lapsi on alku, aikuinen on vain saman lapsen kasvun tulosta. Ein menschliches Wesen, ganz gleich in welchem Entwicklungsstadium, als Embryo oder als Erwachsener, darf niemals als Ausgangsmaterial zur Heilung anderer menschlicher Wesen benutzt werden. Ihmisolentoa, vaikka se olisi vasta kehityksensä alkuvaiheessa, olipa kyseessä sitten alkio tai aikuinen ihminen, ei voida koskaan käyttää toisen ihmisen hoitamiseen käytettävänä materiaalina.
  • ausgewachsen
  • groß

Sanan aikuinen määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja