ReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatBlogitHoroskooppiTietovisatNauris.fi

Sanan alkuperä käännös suomi-saksa

 • Ursprungder
  Der Änderungsantrag hat seinen Ursprung im Haushaltsausschuss. Tarkistuksen alkuperä on budjettivaliokunnassa. Sie ist deshalb so kompliziert, weil es immer schwierig ist, den Ursprung und die Herkunft von Waren festzustellen. Se on monimutkainen, sillä tuotteiden alkuperä ja se, mistä ne tulevat, on aina vaikea määrittää. Bei BSE ist deutlich, daß der Ursprung im kontaminierten Tiermehl liegt. BSE: n tapauksessa on selvää, että alkuperä on saastuneessa luulihajauhossa.
 • Herkunftdie
  Wie wird die Herkunft denn hier definiert? Miten alkuperä sitten tässä yhteydessä määritellään? In welcher Form wird denn nun die Herkunft speziell angegeben? Missä muodossa alkuperä nyt sitten erityisesti ilmoitetaan? Dies ist ein wachsendes Phänomen, das Spannungen verursacht, nicht nur zwischen Herkunfts- und Bestimmungsländern, sondern auch zwischen Herkunfts-und Transitländern. Tämä on kasvava ilmiö, joka synnyttää jännitteitä sekä alkuperä- ja kohdemaiden välillä että alkuperä- ja kauttakulkumaiden välillä.
 • Provenienzdie
 • Anfangder
 • Beginnder
 • Entstehungdie
 • Quelledie
  Oberste Priorität hat, für die Patienten eine Therapie gegen diese antibiotikaresistenten Bakterien zu finden und die Spur zur Quelle des Ausbruchs zurückzuverfolgen. Tärkeimpänä tavoitteena on löytää hoitokeino näille antibiooteille vastustuskykyisille bakteereille ja jäljittää epidemian alkuperä.

Sanan alkuperä määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja