TV-ohjelmatVaihtoautotViihdeTietovisatBlogitHoroskooppiReseptit

Sanan arvo käännös suomi-saksa

 • Wertder
  Gleichheit ist auch kein alleinstehender Wert. Tasa-arvo ei myöskään ole erillinen arvo. Demokratie ist ein universeller Wert. Demokratia on yleismaailmallinen arvo. Aber worin genau besteht deren Wert? Mutta mikä on sen arvo tarkalleen ottaen?
 • Bewertungdie
  Die Arbeit bezüglich der Bewertung, welche Projekte aus dem Chancengleichheitsprogramm Beihilfen erhalten sollen, befindet sich jetzt in der Schlussphase. On saatu jo lähes päätettyä siitä, millaisiin hankkeisiin on mahdollista saada tukea tasa-arvo-ohjelmasta. Erstens: Die Zahlungsbilanz und ihr Stand gehören zu den Grunddaten für die Bewertung einer Währung. Ensiksi, maksutase ja sen tila on yksi peruste määritellä rahan arvo. Wir müssen uns der Lage gewachsen zeigen: Seit Jahren reden wir über den Fair Value, und dieser Fair Value hat jetzt die Bedingungen für die Bewertung der Subprime-Kredite verschlechtert. Olkaamme tilanteen tasalla: olemme jo vuosikausia puhuneet fair value -arvosta, ja tänään tämä käypä arvo on vaikeuttanut subprime-lainojen arviointiperusteita.
 • Positiondie
  Er verlangt verbindliche Ziele, um für eine Gleichstellung in den Führungspositionen der Unternehmen, der öffentlichen Verwaltung und der politischen Gremien zu sorgen.- Siinä vaaditaan sitovia tavoitteita, joilla varmistetaan tasa-arvo yritysten, hallinnon ja politiikan alan vastuutehtävissä. Es besteht kein Zweifel, dass die Gleichstellung der Geschlechter im Hinblick auf Würde und Verantwortung den Aufstieg von Frauen in öffentliche Positionen voll rechtfertigt. On varmaa, että sukupuolten tasa-arvo ihmisarvon ja vastuullisuuden suhteen oikeuttaa naisten toimimisen julkisissa viroissa.
 • Preisder
  Gleichstellung in diesen Bereichen ist eine unabdingbare Voraussetzung, aber auch der Preis, den wir für die Nutzung unseres wirtschaftlichen Potenzials fordern. Tasa-arvo näissä asioissa on välttämätön edellytys, mutta se on myös se hinta, jota pyydämme taloudellisen voimavaramme käyttämisestä. Damit sie klug investieren können, müssen sie in der Lage sein, den Wert ihrer Investitionen und den Preis ihrer Emissionen in den kommenden Jahren zu kalkulieren. Jotta ne voivat investoida viisaasti, niiden pitää pystyä arvioimaan investointiensa arvo ja päästöjensä hinta tulevina vuosina. Eine andere Meinung darüber zu haben, wie das Thema Thunfisch zu behandeln ist, bedeutet aber sicherlich nicht, dass Artenvielfalt als um jeden Preis zu verteidigender Wert missachtet wird. Erilaisen näkemyksen puolustaminen tonnikalaa koskevassa kysymyksessä ei todellakaan tarkoita, että unohtaisin luonnon monimuotoisuuden olevan arvo, jota on puolustettava hinnalla millä hyvänsä.
 • Ruhmder
 • Stückelungdie
 • Werte
  Menschenrechte sind universelle Werte. Ihmisoikeudet ovat yleismaailmallinen arvo.
 • WichtigkeitdieWir müssen den Wert und die Wichtigkeit dessen erkennen, wenn wir ernst zu nehmende Handelsabkommen wünschen. Jos me haluamme vakavasti otettavia kauppasopimuksia, meidän on tunnustettava näiden toimien arvo ja merkitys. Es ist höchste Zeit, dass wir die Wichtigkeit der Ernährungssicherheit und den Wert der Arbeit anerkennen, die die Landwirte in ganz Europa leisten.- Nyt on korkea aika tunnustaa elintarviketurvan merkitys ja EU:n maanviljelijöiden tekemän työn arvo. Die Entschließung erwähnt auch die Wichtigkeit der Wahrung des kulturellen und historischen Erbes, was ein wichtiger europäischer Wert ist. Päätöslauselmassa todetaan myös kulttuuriperinnön ja historiallisen perinnön säilyttämisen merkitys, mikä onkin merkittävä eurooppalainen arvo.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja