HoroskooppiViihdeVaihtoautotReseptitTietovisatTV-ohjelmatBlogit

Sanan asiantuntija käännös suomi-saksa

 • ExpertederEin Experte hat eine Bewertung dieses Abkommens durchgeführt. Asiantuntija on arvioinut tämän sopimuksen. Nur ein Experte konnte sich damit befassen und es verstehen. Menettelyä voi tutkia ja ymmärtää ainoastaan asiantuntija. Herr Präsident, ich bin persönlich kein großer Rechtsexperte. Arvoisa puhemies, itse en ole oikeudellinen asiantuntija.
 • Fachfraudie
 • Fachmannder
  Was das Rindfleisch betrifft, so ist Kollege Garot ein Fachmann auf diesem Gebiet. Mitä tulee naudanlihaan, kollega Garot on asiantuntija sillä alalla. Der Kollege Swoboda – er hat es selbst gesagt – ist wirklich ein Fachmann in Außenpolitik. Jäsen Swoboda on, kuten hän itsekin totesi, todellakin ulkopolitiikan asiantuntija. Das trifft auch für Forschungsmaßnahmen zu - soviel ich weiß -, ich bin kein Fachmann auf dem Gebiet der Forschung. Tämä koskee myös tutkimustoimia - sikäli kuin tiedän - en ole asiantuntija tutkimuksen alalla.
 • SachverständigerderDa meiner Vermutung nach keiner von uns Sachverständiger ist und wissenschaftlich belegte Beweise vorlegen kann, müssen wir auf die Ergebnisse warten. Mielestäni meidän on odotettava tuloksia, koska uskoakseni kukaan meistä ei ole alan asiantuntija, eikä kukaan meistä voi antaa tieteellisesti perusteltuja vastauksia.
 • Autoritätdie
  Die Weltgesundheitsorganisation ist die Autorität auf diesem Gebiet, und wir arbeiten eng mit ihr zusammen. Maailman terveysjärjestö on tällä alalla johtava asiantuntija, ja teemme sen kanssa tiiviisti yhteistyötä.
 • ExpertindieSie ist deshalb als Expertin auf diesem Gebiet anerkannt. Siksi hän on arvostettu asiantuntija tällä alalla. Nun hält nur noch eine nationale Expertin aus Schweden die Stellung. Paikalla on enää vain yksi kansallinen asiantuntija Ruotsista. Mir ist bekannt, das Frau Langenhagen darin Expertin ist und das Parlament in der Vergangenheit aufgefordert hat, sich verständnisvoll damit zu befassen. Tiedän, että jäsen Langenhagen on asiantuntija tässä kysymyksessä, ja on aiemmin pyytänyt parlamenttia suhtautumaan siihen myötätuntoisesti.
 • Kommentator Meinungsführerder
 • Meinungsmacher Kritikerder
 • Meisterder
 • Profider
 • sachkundigIch danke aber auch den Vertretern der Europäischen Kommission, die uns mit Rat und sachkundiger Hilfe jederzeit zur Verfügung gestanden haben. Kiitän kuitenkin myös komission edustajia, jotka ovat olleet koko ajan käytettävissämme neuvoston ja asiantuntija-avun kanssa.
 • SachverständigedieDa meiner Vermutung nach keiner von uns Sachverständiger ist und wissenschaftlich belegte Beweise vorlegen kann, müssen wir auf die Ergebnisse warten. Mielestäni meidän on odotettava tuloksia, koska uskoakseni kukaan meistä ei ole alan asiantuntija, eikä kukaan meistä voi antaa tieteellisesti perusteltuja vastauksia. Das Recht auf Unterstützung durch Sachverständige muß im Rahmen der Subsidiarität durchaus gewährleistet werden, denn sonst könnten die Arbeitnehmer über's Ohr gehauen werden. Työntekijöille on taattava toissijaisuusperiaatetta noudattaen oikeus asiantuntija-apuun, muuten työntekijöitä voitaisiin petkuttaa. Da das Aufgabe der Kommission ist, die Sachverständige auf dem Gebiet ist und über alle Informationen verfügt, könnte sie die Frage des Abgeordneten beantworten. Koska tämä kuuluu komissiolle, joka on alan asiantuntija ja jolla on kaikki tarvittavat tiedot, se voi antaa arvoisalle parlamentin jäsenelle vastauksen.
 • Spezialistder
  Er ist in erster Hinsicht ein Spezialist im Überleben. Pohjimmiltaan hän on eloonjäämisen asiantuntija. Ich weiß, daß Sie in diesem Bereich ein Spezialist sind. Tiedän, että olette asiantuntija niissä asioissa. Professor Liberadzki ist ein führender Spezialist auf dem Gebiet des Transports. Professori Bogusław Liberadzki on kuljetusalan johtava asiantuntija.
 • SpezialistindieNeelie Kroes aus den Niederlanden dürfte im Kabinett Spezialistin für Dissonanzen werden. Alankomaista kotoisin olevasta Kroesista tulee todennäköisesti komission eturistiriita-asiantuntija. Herr Präsident, ich wußte nicht, daß die Frau Kommissarin Spezialistin in Schokolade ist, doch hatten an diesem Mittwoch ihre Kollegen zweifellos andere Verpflichtungen. Arvoisa puhemies, en tiennyt, että rouva komissaari on suklaan asiantuntija, mutta tänä keskiviikkona hänen kollegoillaan oli ilmeisesti muita velvollisuuksia. Es stimmt, dass Sie in einem Bericht bezeugt haben, dass Sie Spezialistin für die Auslegung der Geschäftsordnung als "eine Regel für einen und eine andere Regel für andere" sind. On totta, että todistitte raportissa, että olette asiantuntija tulkitsemaan työjärjestystä tapauskohtaisesti.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja