ViihdeTV-ohjelmatReseptitHoroskooppiTietovisatBlogitVaihtoautot

Sanan edullinen käännös suomi-saksa

 • billigEs ist billig im Vergleich zum Unterhaus in London, wo fast eine Million französische Franc für ein Schreibpult ausgegeben wurden. Se on edullinen verrattuna Lontoon alahuoneeseen, jossa yksi kirjoituspöytä on maksanut lähes miljoona Ranskan frangia. Deshalb schlage ich vor, dass wir uns mit der Forschung zur Erhöhung der Sicherheit der Kernenergie befassen, da diese Art von Energie sauber und billig zugleich ist. Sen vuoksi ehdotan, että ryhdymme tarkastelemaan ydinenergian turvallisuuden parantamista, koska tämä energiamuoto on puhdas ja myös edullinen.
 • erschwinglich
  Wie realistisch, wünschenswert und erschwinglich wäre ein europaweites Netz, und ist es erreichbar? Miten realistinen, toivottava ja edullinen olisi Euroopan laajuinen sähköverkko, ja onko se mahdollista saavuttaa? Es hat wenig Sinn, ein Instrument zu schaffen, das für unsere Erfinder und unsere Industrie nicht erschwinglich genug ist und das kein ausreichendes Niveau an Rechtssicherheit bietet. Ei ole mitään mieltä ottaa käyttöön välinettä, ellei se ole tarpeeksi edullinen ja ellei se takaa riittävää oikeusvarmuutta, jotta keksijämme ja teollisuutemme voisivat käyttää sitä.
 • günstigEine gelassenere und vor allem aktivere Rolle in der Armenienfrage wäre günstig. Rauhallinen ja ennen kaikkea aktiivinen rooli Armenian kysymyksessä olisi edullinen. Gründungen werden, schnell, günstig und frei von unnötigen Formalitäten vonstatten gehen, und gleichzeitig wird für ein angemessenes Maß an Rechtssicherheit gesorgt. Se on nopea ja edullinen eikä siinä ole turhia muodollisuuksia. Silti siinä taataan korkeatasoinen oikeusvarmuus. Ich glaube, dass es auch einer effizienten Streitbeilegung bedarf, die möglichst kostengünstig sein soll, die aber auch neutral und nicht diskriminierend sein sollte. Uskoakseni tarvitaan myös tehokasta kiistojen ratkaisua, jonka on määrä olla mahdollisimman edullinen mutta jonka pitäisi olla myös puolueeton ja syrjimätön.
 • preiswert
  Unsere Forderung an die Etikettierung ist, sie muß praktikabel, einfach, sicher, preiswert und leicht zu kontrollieren sein. Vaadimme merkinnältä, että sen tulee olla käyttökelpoinen, yksinkertainen, varma, edullinen ja helposti valvottavissa. Preiswerte saubere Energie ist eine grundlegende Voraussetzung für nachhaltiges Wirtschaftswachstum. Edullinen saasteeton energia on eräs perusedellytys luoda taloudellista kestävän kehityksen kasvua. Die gerade erst überstandene Gaskrise hat uns wieder einmal deutlich vor Augen geführt, wie wichtig eine sichere, zuverlässige und preiswerte Energieversorgung der EU sein muss. Kaasukriisi, joka koetteli meitä hiljattain, osoitti jälleen kerran selvästi, miten tärkeää varma, luotettava ja edullinen energiahuolto EU:lle on.
 • vorteilhaft
  Chefunterhändler beider Seiten glauben, daß ein für beide Parteien fairer und vorteilhafter Abschluß in Reichweite ist. Pääneuvottelijat kummallakin puolella uskovat, että pääsy sopimukseen, joka on tasapuolinen ja molemmille osapuolille edullinen, on käden ulottuvilla. Die Kommission hat intensive Verhandlungen geführt und eine Regelung vereinbart, die sie vor allem als für die Europäische Union vorteilhaft betrachtet. Komissio on käynyt tiiviitä neuvotteluja ja saanut aikaan järjestelyn, joka on edullinen etenkin Euroopan unionille. Diese Möglichkeit ist für die Fischereifahrzeuge der Gemeinschaft insofern vorteilhaft, als sie keine Lizenzgebühren zahlen müssen. Tämä mahdollisuus on edullinen yhteisön aluksille, sillä ne vapautetaan lisenssimaksuista.

Sanan edullinen määritelmät

Esimerkit

 • Löysin alennusmyynnistä edullisen tietokoneen.
 • Venäläisyrityksen rekka saa ajaa Suomessa edullisemmin ehdoin kuin suomalaisen yrittäjän rekka Venäjällä. (hs.fi

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja