HoroskooppiTV-ohjelmatViihdeReseptitVaihtoautotBlogitTietovisat

Sanan ei käännös suomi-saksa

 • nicht
  Das taten Sie nicht, und das war nicht gut. Näin ei käynyt, ja se oli väärin. Wir sehen ihn nicht. Er ist nicht hier. Emme näe häntä, hän ei ole täällä. Wenn wir die nicht haben, werden wir nicht ernst genommen. Jos ei ole, meiei oteta vakavasti.
 • nein
  Nein, nein, ich vertrete immer noch dieselbe Meinung. Ei, ei, minun kantani on edelleenkin sama. Die Antwort ist natürlich "Nein " und nochmals "Nein ". Vastaus on tietenkin ei, ja vielä kerran ei! (Protest von Frau Lulling) Nein, nein, entschuldigen Sie bitte. (Rouva Lullingin vastalauseita) Ei, ei, olen pahoillani.
 • fehlschlagen
  Wenn die Vorschläge der Sozialisten zu Abänderungen fehlschlagen, werden viele von uns gegen den Bericht insgesamt stimmen. Jos sosialistien tarkistusehdotuksia ei hyväksytä, monien meistä on äänestettävä koko mietintöä vastaan. Für den Fall, dass diese beiden Sicherheitsmaßnahmen fehlschlagen, müssen wir mehr tun, um unsere Flugzeuge zu schützen und Zwischenfälle während des Fluges zu vermeiden. Mikäli nykyiset turvatoimet eivät riitä, meidän on tehostettava lentokoneiden suojelua ja lennoilla tapahtuvien välikohtausten ehkäisyä. Ganz gleich, wie gut die politischen Entscheidungen auch sein mögen, gute Politik kann fehlschlagen, wenn wir keine effizienten Umsetzungsmechanismen haben. Tehtiinpä kuinka hyviä poliittisia päätöksiä tahansa, hyväkin politiikka voi epäonnistua, jos meillä ei ole tehokasta toteutusmekanismia.
 • Gegenstimmedie
  Er wurde mit 50 Ja-Stimmen bei einer Enthaltung und keiner Gegenstimme angenommen. Kukaan ei äänestänyt sitä vastaan, ja yksi jäsen pidättäytyi äänestämästä. Es gab keine einzige Gegenstimme, und damit gab es keine politisch motivierten Abweichungen. Sitä vastaan ei esitetty yhtään ääntä, joten minkäänlaisia poliittisia värieroja ei myöskään ilmennyt. Ich kann Ihnen versichern, morgen wird es bei uns in der Fraktion keine Gegenstimme geben, wir werden alle dafür stimmen. Voin vakuuttaa teille, että meidän ryhmästämme kukaan ei äänestä huomenna vastaan ja että me kaikki äänestämme hyväksymisen puolesta.
 • nee
 • Neindas
  Nein, nein, ich vertrete immer noch dieselbe Meinung. Ei, ei, minun kantani on edelleenkin sama. Die Antwort ist natürlich "Nein " und nochmals "Nein ". Vastaus on tietenkin ei, ja vielä kerran ei! (Protest von Frau Lulling) Nein, nein, entschuldigen Sie bitte. (Rouva Lullingin vastalauseita) Ei, ei, olen pahoillani.
 • nein nee
 • verboten
  Es ist nicht verboten, sich zurückzuhalten. Ei ole kiellettyä toimia nuhteettomasti. Keine einzige verbotene Waffe ist gefunden worden. Yhtäkään kiellettyä asetta ei ole löydetty. Es entspricht auch nicht der Wahrheit, zu sagen, dass Blei in Spielzeug verboten ist. Sekään ei pidä paikkaansa, että lyijy on kielletty leluissa.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja