HoroskooppiReseptitTietovisatTV-ohjelmatNauris.fiVaihtoautotBlogit

Sanan että käännös suomi-saksa

 • dass
  Er weiß, dass sie das tun wird, und ich weiß, dass sie das tun wird. Hän tietää, että näin tapahtuu, ja minä tiedän, että näin tapahtuu. Ich hoffe, dass sie nachhaltig sein wird. Toivon, että siitä tulee kestävä. Ich stimme ihr zu, dass dies sehr wichtig ist. Olen samaa mieltä, että tämä on erittäin tärkeää.
 • damit
  Ich glaube, sie haben schon damit begonnen." Uskon, että hän on jo aloittanut. Ich hoffe, damit habe ich erklärt, was ich meinte. Toivon, että tämä selittää, mitä tarkoitin. Ich hoffe, damit wird die Haltung klar. Toivon, että tämä selkiytti tilannetta.
 • sodass
  Bitte geben Sie eine neue Abstimmung frei, sodass die Abgeordneten die richtige Entscheidung treffen können. Pyydän, että siitä äänestetään uudestaan, jotta jäsenet voivat tehdä oikean päätöksen. Es ist äußerst wichtig, dass wir uns alle einig sind, sodass dieser Prozess nicht ins Wanken gerät. On hyvin tärkeää, että pääsemme yhteisymmärrykseen, jotta prosessi ei hyydy. Die wichtigsten Informationen sollten auf der Vorderseite angegeben werden, sodass sie auf den ersten Blick klar sind. Tärkeimmät tiedot on ilmoitettava etuosassa niin, että ne selviävät ensi silmäyksellä.
 • auf dass
 • um ... zu

Synonyymit

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja