BlogitTV-ohjelmatHoroskooppiReseptitTietovisatViihdeVaihtoautot

Sanan hän käännös suomi-saksa

 • siedie
  Und wenn Sie mir diesbezüglich zustimmen, werden Sie auch etwas unternehmen? Jos hän on samaa mieltä, aikooko hän tehdä asialle jotakin? Er weiß, dass sie das tun wird, und ich weiß, dass sie das tun wird. Hän tietää, että näin tapahtuu, ja minä tiedän, että näin tapahtuu. Sagen Sie, daß er abgestimmt hat oder daß er nicht abgestimmt hat? Sanotteko te, että hän äänesti vai että hän ei äänestänyt?
 • erder
  Wenn er ehrlich wäre, würde er das zugeben. Jos hän olisi rehellinen, hän tunnustaisi sen. Er teilt mir mit, dass er im Stau stand. Hän kertoi minulle, että hän juuttui liikenneruhkaan. Was will er uns also beweisen? Mitä hän siis yrittää todistella?
 • det finns ingen tysk motsvarighet
 • esdas
  Er sagt nicht, weshalb er seine Rolle nicht gespielt hat. Hän ei kerro, miksi hän itse ei toiminut roolinsa mukaisesti.
 • es de
 • ihm
  Ich lasse mich von ihm nicht einschüchtern oder kaufen. Minua hän ei tyrannisoi eikä hän voi ostaa minua. Ist ihm das überhaupt jemals in den Sinn gekommen? Onko hän huomioinut tätä lainkaan? Ich kann ihm versichern, dass er dies tut. Voin vakuuttaa heille, että kyllä hän kunnioittaa.
 • ihrdie
  Ich habe ihr angeboten, ihr beizubringen, wie sie es handhaben muß, doch sie wollte nicht. Olen tarjoutunut opettamaan häntä, mutta hän ei ole halunnut. Für die Richtigstellung danke ich ihr. Kiitän häntä siitä, että hän selvitti asian. Sie und ihre Familie sind Flüchtlinge. Hän ja hänen perheensä asuvat siellä pakolaisina.
 • manWenn jemand einen Pass besitzt, kann er diesen auch benutzen. Jos henkilöllä on passi, hän voi käyttää sitä. Den Aspekten, die er vorgetragen hat, kann man sich nur anschließen. Näkökohtiin, joita hän esitti, voidaan hyvin yhtyä. Er ist der Mann, auf den wir bei der Zerschlagung von Kartellen bauen. Odotamme, että hän pystyy kitkemään kartellit.

Sanan hän määritelmät

 • sana, jolla puhuja viittaa johonkuhun keskustelun ulkopuoliseen henkilöön, jota ei puhutella

Esimerkit

 • Tuolla on Minna, hän on ystäväni.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja