ReseptitHoroskooppiBlogitTietovisatNauris.fiTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan hedelmä käännös suomi-saksa

 • Fruchtdie
  . Afrika ist eine sehr schmackhafte Frucht. . Afrikka on mitä houkuttelevin hedelmä. Dies muß zugefügt werden, damit sich die Frucht nicht sofort verfärbt und zersetzt. Aine on lisättävä, jotta hedelmä ei värjäänny ja hajoa heti. Das Ergebnis wird also, meine Damen und Herren, gewissermaßen die Frucht eines Kompromisses sein. Arvoisat parlamentin jäsenet, tulos on näin ollen kompromissin hedelmä.
 • Obstdas
  Die Probleme im Obst- und Gemüsebereich sind groß. Hedelmä- ja vihannesalan ongelmat ovat vaikeita. zu den Verarbeitungserzeugnissen aus Obst und Gemüse Hedelmä- ja vihannesjalostealan YMJ Der gesamte Obst- und Gemüsesektor liegt am Boden. Koko hedelmä- ja vihannesala on polvillaan.
 • Ergebnisdas
  Sein Inhalt wird das Ergebnis unserer Überzeugungen, unseres Willens, unserer Ambition sein. Sen sisältö on vakaumustemme, tahtomme ja kunnianhimomme hedelmä. Selbstverständlich muss ich diesen Ausgleich verteidigen, weil er ein Ergebnis ist, das vom Parlament erzielt wurde. Velvollisuutenani on luonnollisesti säilyttää tämä tasapaino, sillä se on parlamenttimme työn hedelmä. Das Ergebnis wird also, meine Damen und Herren, gewissermaßen die Frucht eines Kompromisses sein. Arvoisat parlamentin jäsenet, tulos on näin ollen kompromissin hedelmä.
 • Folgedie
 • Früchte
  Wenn es eine drängende Frage unter den Dringlichkeiten der GMO für Obst und Gemüse gibt, so ist dies die Lösung des Problems der Trockenfrüchte. Tärkein hedelmä- ja vihannesalan YMJ:ssä olevista kiireellisistä kysymyksistä on kuivia hedelmiä koskevan ongelman ratkaiseminen. Entsprechend müssen die notwendigen Maßnahmen beschleunigt werden, um eine Lösung für den Sektor Schalenfrüchte der Europäischen Union im Rahmen der GMO für Obst und Gemüse zu finden. On siis pyrittävä löytämään ripeämmin ratkaisu Euroopan unionin pähkinäalalle hedelmä- ja vihannesalan YMJ:n mukaisesti.
 • Sprossder
 • Sprösslingder
 • Südfruchtdie
  Da es sich um eine auf den Märkten der nördlichen Hälfte der Welt abgesetzte Südfrucht handelt, ist ihre Vermarktung auch von grundlegender Bedeutung im Rahmen der Nord-Süd-Kooperation. Koska kyseessä on pohjoisella pallonpuoliskolla kaupan pidettävä trooppinen hedelmä, sen jakelu riippuu myös olennaisesti panostuksesta pohjoisetelä-yhteistyöhön.

Sanan hedelmä määritelmät

 • kasvin tulevien siementen suojaksi hedelmöityksen jälkeen sikiäimestä kasvava muodostuma. Hedelmien tarkoituksena on myös siementen leviämisen edistäminen
 • tulos tai tuotos

Esimerkit

 • Hedelmät ovat tärkeä osa terveellistä ruokavaliota.
 • Mitä hedelmiä muutoksella oli?
 • Tässäkö ovat työni hedelmät?
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja