TietovisatBlogitHoroskooppiViihdeReseptitVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan hieno käännös suomi-saksa

 • fein
  Das war ein großartiges Ereignis, und ich kann nur bestätigen - und ich denke, Sie werden das mit mir bestätigen -, Fisch ist doch eine feine Sache! Tapahtuma oli hieno, ja voin vain vahvistaa ja uskon teidän yhtyvän vahvistukseeni kalan olevan hieno ruoka! Der vorliegende Bericht enthält aber ein fein abgewogenes Element: Er erfüllt die Anforderungen sowohl nach Effizienz als auch nach Demokratie. Kuitenkin tähän mietintöön sisältyy hyvin hieno tasapainoelementti: tämä täyttää sekä tehokkuuden että demokratian vaatimukset. Fein- und Grobmotorik, die sich durch Sport und Spiel oder jede mit Bewegung verbundene Aktivität gut entwickeln lassen, sind zudem wesentlich, um Lesen und Schreiben zu lernen. Hieno- ja karkeamotoriikkaa voidaan kehittää hyvin urheilun, pelien ja kaikenlaisen liikkumisen keinoin, ja ne ovat tärkeitä myös luku- ja kirjoitustaidon oppimisen kannalta.
 • edelDie Argumentation mag zwar edel sein, ist aber realitätsfremd. Perustelu saattaa olla eettisesti hieno, mutta se on todellisuudelle vieras.
 • ausgezeichnet
  Es ist ausgezeichnet, dass die Befugnisse von Eurostat ausgebaut werden sollen. On erittäin hieno asia, että Eurostatin toimintavaltuuksia lisätään. Hier gilt der ausgezeichnete Spruch: "Was nicht kaputt ist, soll man nicht reparieren ". Tähän näyttäisi soveltuvan hieno sanonta, jonka mukaan ei kannata korjata sellaista, mikä ei ole rikki. Herr Präsident, Frau Kommissarin, lieber Herr Hughes! Meines Erachtens ist es ausgezeichnet, wenn vernünftige Berichte vorgelegt werden. Arvoisa puhemies, arvoisa komission jäsen, esittelijä Hughes, mielestäni on hieno asia, että laaditaan hyviä ja perusteellisia mietintöjä.
 • dünn
 • filigran
 • hervorragend
  Kurzum, ich finde, der Richtlinienvorschlag ist hervorragend. Minun päätelmäni on, että tämä on hieno ehdotus. Das ist eine hervorragende Idee, bei der der europäische Gedanke verbreitet wird. Hieno ajatus, jonka avulla levitetään eurooppalaista ajatusta. Es ist ein hervorragender Bericht und das Ergebnis harter, solider Arbeit. Hieno vuosikertomus perustuu vilpittömään, vakaaseen työhön.
 • kraus
 • nobel
 • prächtig
 • schick
 • todschick
 • vertrackt
 • verworren
 • vornehmEs ist ein vornehmes Recht, aber manchmal auch eine unangenehme Pflicht, weil man nicht immer gleich die Antworten parat hat. Se on hieno oikeus, mutta toisinaan myös epämiellyttävä velvollisuus, koska aina ole heti käytettävissä vastauksia.
 • wunderbar
  Galileo ist ein wunderbares Projekt der Europäischen Union. Galileo on hieno Euroopan unionin hanke. Der Weltfonds ist wunderbar, das befürworten wir. Kansainvälinen rahasto on hieno juttu, jolle annamme tukemme. Dies ist ein wunderbares Beispiel für Ko-Modalität im Personenverkehr. Se on hieno esimerkki komodaalisuudesta matkustajaliikenteessä.
 • wundervoll
  – Herr Präsident! Vertrauen ist etwas Wundervolles, aber bedingungsloses Vertrauen kann es nicht geben. – Arvoisa puhemies, luottamus on hieno asia, mutta luottamus ei saa olla varauksetonta. Wie ich bereits gesagt habe, war die Mission ein wundervolles Erlebnis, aber Sudan bleibt bis zum 9. Juli ein Land. Kuten totesin, valtuuskunta oli hieno kokemus, mutta Sudan on yksi valtio 9. heinäkuuta saakka. Die Tatsache, dass wir von Finnland nach Malta und von Portugal nach Estland reisen können, ohne jemals einen Pass vorzuzeigen, ist ein wundervolles Symbol der europäischen Integration. Se, että voimme matkustaa Suomesta Maltaan tai Portugalista Eestiin näyttämättä passia on hieno symboli Euroopan yhdentymisestä.
 • zart

Sanan hieno määritelmät

Synonyymit

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja