HoroskooppiReseptitBlogitViihdeTietovisatVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan hyvin käännös suomi-saksa

 • gut
  Wir sind relativ gut, aber auch nicht gut genug. Olemme toimineet melko hyvin, mutta emme tarpeeksi hyvin. Also steht fest: Ende gut, alles gut. Joka tapauksessa, loppu hyvin kaikki hyvin. Bedeutet dies: Ende gut - alles gut? Tarkoittaako tämä, että loppu hyvin, kaikki hyvin?
 • sehrEs ist alles sehr, sehr deprimierend. Tämä kaikki on hyvin, hyvin masentavaa. Wir gehen sehr, sehr genau mit den Geldern um. Me olemme hyvin, hyvin tarkkoja rahojen kanssa. Unsere Botschaft war sehr gewichtig und sehr klar. Viestimme oli hyvin vahva ja hyvin selkeä.
 • ganz
  Darauf sei noch einmal ganz klar und deutlich verwiesen. Tämä on hyvin selvä ja hyvin täsmällinen asia. Das ist ganz wichtig und ganz richtig. Tämä on hyvin tärkeää ja ehdottomasti oikein. Zwei ganz unterschiedliche Herangehensweisen. Kaksi hyvin erilaista lähestymistapaa siis.
 • fähigEr war auch sehr fähig und effektiv. Hän oli myös hyvin kyvykäs ja tehokas. Drittens: Ich glaube, Mazedonien/FYROM hat - bisher jedenfalls - gezeigt, daß es auch fähig ist, mit den Instrumenten gut umzugehen. Kolmas asia: uskon, että entisen Jugoslavian tasavalta Makedonia on osoittanut ainakin tähän asti , että se pystyy käyttämään välineitä hyvin. Wir sollten durchaus fähig sein, die Ziele des nachhaltigen Wachstums mit einer Politik der sozialen Marktwirtschaft zu verbinden. Meidän pitäisi pystyä aivan hyvin yhdistämään kestävää kehitystä koskevat tavoitteet sosiaalisen markkinatalouspolitiikan kanssa.
 • in OrdnungDies ist in Ordnung, wenn es einmalig geschieht. Tämä käy hyvin, jos kyse on yhdestä kerrasta. Solange das Geld verwendet wird, ist alles in Ordnung. Kunhan rahat käytetään, kaikki on hyvin. Dann ist alles in Ordnung, und wir können zustimmen. Sitten kaikki on hyvin, ja voimme olla samaa mieltä.
 • viel
  Bolivien hat so viele Reichtümer und noch so viel Armut. Boliviassa on hyvin paljon rikkauksia mutta kuitenkin hyvin paljon köyhyyttä. Dafür gibt es viele Beispiele. Tästä meillä on hyvin paljon esimerkkejä. Auf dieser Reise haben wir vieles gelernt. Vierailumme oli hyvin opettavainen.
 • wahrlich
  Ich finde, das ist wahrlich eine äußerst demokratische Argumentation. Ich meine das schon so, wie ich es sage. Minusta tämä on todellakin hyvin demokraattinen vaatimus - ja tarkoitan sitä todella. Das ist wahrlich ein sehr ehrgeiziges Ziel, und es wird formell von Kommission und Rat unterstützt. Tämä on osoittautunut hyvin kunnianhimoiseksi tavoitteeksi, ja komissio ja neuvosto ovat hyväksyneet sen virallisesti. Herr Präsident, meine Damen und Herren! Eine Minute ist eine wahrlich kurze Zeit, weshalb ich mich darauf beschränken werde, einen einzigen Punkt hervorzuheben. – Arvoisa puhemies, hyvät kollegat, minuutti on hyvin lyhyt aika, joten otan esiin vain yhden seikan.
 • wohl
  Das ist doch wohl eine recht einseitige Sichtweise. Se on kyllä hyvin yksipuolista. Wie die Frau Abgeordnete sehr wohl weiß, ist es keine Aufgabe des Rates. Se ei ole neuvoston tehtävä, kuten parlamentin jäsen hyvin tietää. Die Argumente dafür sind wohl bekannt. Perusteet äänestää puolesta tiedetään hyvin.

Sanan hyvin määritelmät

Esimerkit

 • Teppo valmistui insinööriksi hyvin arvosanoin.
 • Hyvin tehty!
 • Tätä laitetta on hyvin helppo käyttää.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja