VaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppiReseptitBlogitTietovisatViihde

Sanan juosta käännös suomi-saksa

  • laufen
    Man sollte nicht laufen, bevor man gehen kann. Ei pidä juosta ennen kuin oppii kävelemään. Allein, uns ist nicht vollständig deutlich geworden, wohin er mit diesem Staffelholz laufen will. Meille ei vain tullut täysin selväksi, mihin hän haluaa tämän viestikapulan kanssa juosta. Ich finde es sehr wichtig, daß wir erst einmal imstande sein sollten, zu krabbeln, wie man in Dänemark sagt, ehe wir zu laufen beginnen. Olen erittäin huolissani siitä, että meidän on osattava kävellä, ennen kuin voimme juosta, kuten Tanskassa sanotaan.
  • rennen
    Im Bereich der Verteidigung sollten wir zunächst sicherstellen, daß wir gehen lernen, bevor wir anfangen zu rennen. Puolustuksesta toteaisin, että meidän on ensin varmistettava, että osaamme kävellä ennen kuin osaamme juosta. Es wäre meines Erachtens besser, wir Abgeordneten kämen pünktlich und bräuchten nicht rennen, wie ich es in diesem Traum tun musste'. Mielestäni olisi parempi, että me jäsenet saapuisimme ajoissa kuin että meidän täytyy juosta, kuten tässä unessa". Es ist, als würden wir einem rasend schnellen Zug hinterherrennen, ohne je die Hoffnung zu haben, ihn erreichen zu können, wenn man die Dinge nicht radikal ändert. Koetamme siis juosta luotijunan perässä, mutta meillä ei ole mitään mahdollisuutta saada sitä kiinni, jos emme muuta asioita läpikotaisin.
  • fließen
  • springen

Sanan juosta määritelmät

Esimerkit

  • Juoksin pelikentältä kiireesti kotiin syömään.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja