TietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatViihdeBlogitHoroskooppiReseptit

Sanan katalonialainen käännös suomi-saksa

  • katalanisch
    Der seny, der katalanische gesunde Menschenverstand, würde im Rat und in der Kommission Wunder tun. "Sensy", katalonialainen terve maalaisjärki, tekisi ihmeitä neuvostolle ja komissiolle. Herr Präsident! Ich bin ein Katalane, aber Sie wissen schon, daß ich hier meine Zusatzfrage nicht auf Katalanisch stellen kann. Arvoisa puhemies, olen katalonialainen, mutta te tiedätte jo, että en voi esittää lisäkysymystäni parlamentissa katalaaniksi. Wie kann ich dies einem portugiesischen Beschäftigten in der Textilbranche vermitteln, dessen Unterstützung sich auf lediglich 524 EUR belief, während sein katalanischer Kollege 2 000 EUR erhielt? Miten voin selittää sen portugalilaiselle tekstiilialan työntekijälle, jonka tuki oli vain 524 euroa, kun hänen katalonialainen kollegansa voi saada 2 000?
  • KatalanederIch bin ebenso Europäer wie Spanier und [ich bin auch Katalane], gehöre aber weder dem alten noch dem neuen Europa an. Olen eurooppalainen siinä missä espanjalainenkin ja " [olen myös katalonialainen]", mutta en edusta vanhaa tai uutta Eurooppaa. Herr Präsident! Ich bin ein Katalane, aber Sie wissen schon, daß ich hier meine Zusatzfrage nicht auf Katalanisch stellen kann. Arvoisa puhemies, olen katalonialainen, mutta te tiedätte jo, että en voi esittää lisäkysymystäni parlamentissa katalaaniksi.
  • Katalanindie

Sanan katalonialainen määritelmät

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja