ViihdeBlogitTV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautotReseptitTietovisat

Sanan kiireinen käännös suomi-saksa

 • beschäftigtWir wissen, dass er sehr beschäftigt ist. Tiedämme, miten kiireinen aikataulu hänellä on. Vielleicht können Sie mich nicht hören, denn ich sehe, dass die Kommissarin beschäftigt ist. Ehkä ette kuule minua, koska huomaan, että komission jäsen on kiireinen. Oder, wenn die Kanzlerin zu beschäftigt ist, um diesen weiten Weg zu machen, wenigstens an eine Kirchentür am Wittenbergplatz! Tai jos liittokansleri on liian kiireinen mennäkseen niin pitkälle, ainakin Wittenbergin aukion seinään!
 • dringend
  Baroness Ashton, die Angelegenheit ist dringend. Hyvä Catherine Ashton, asia on kiireinen. Die Schaffung eines europäischen Zivilschutzcorps ist eine dringende Notwendigkeit. Yhteisön pelastuspalveluelimen luominen on kiireinen ja välttämätön tehtävä. Im Moment wird dringend die Spende kleiner, geeigneter Boote gebraucht. Tällä hetkellä on kiireinen tarve pienten asianmukaisten alusten lahjoittamiselle.
 • eilig
 • geschwind
 • hastigDie hastige E-Mail von ThyssenKrupp voller Versprechungen, die Abgeordneten des Europäischen Parlaments heute Nachmittag im Vorfeld dieser Aussprache zugeschickt wurde, ist keinesfalls überzeugend. Lupauksia täynnä oleva kiireinen sähköposti, jonka Thyssen Krupp lähetti tänään iltapäivällä ennen tätä keskustelua Euroopan parlamentin jäsenille, ei ollut lainkaan vakuuttava.
 • rasch
 • schnell
  Es ist nun dringend dafür sorgen, daß diese Pläne so schnell und effektiv wie möglich durchgeführt werden. Kiireinen tehtävä nyt on kuitenkin varmistaa, että molemmat suunnitelmat toimeenpannaan mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti.

Sanan kiireinen määritelmät

Esimerkit

 • Päivä on ollut kiireinen
 • Eläkkeelle jäädessä jäävät kiireiset vuodet taa.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja