ViihdeTietovisatReseptitTV-ohjelmatBlogitHoroskooppiVaihtoautot

Sanan kirja käännös suomi-saksa

  • Buchdas
    Das Grünbuch ist ein politisches Buch. Vihreä kirja on poliittinen asiakirja. Das wäre sonst ein ganzes Buch geworden. Siitä olisi muuten tullut kokonainen kirja. Ein Weißbuch ist aber keine Richtlinie. Valkoinen kirja ei ole kuitenkaan direktiivi.
  • Büchermonikko
    Heute sind Bücher wesentlich billiger, und durch die modernen sogenannten Mega-Stores ist eigentlich jedes Buch auf Lager. Nykyään kirjat ovat oleellisesti halvempia ja nykyaikaisten, niin sanottujen suurten kirjatavaratalojen kautta on löydettävissä lähes mikä tahansa kirja. Es erinnert uns an Huntingtons Buch "Kampf der Kulturen" oder an die Bücher des großen Historikers und Philosophen Feliks Koneczny, der von grundlegenden Unterschieden zwischen den Kulturen sprach. Mieleen tulee Huntingtonin kirja ”Kulttuurien kamppailu” tai suuren historioitsijan ja filosofin Feliks Konecznyn kirjat, joissa hän puhuu kulttuurien välisistä peruseroista.
  • Wettlistedie

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja