TietovisatTV-ohjelmatBlogitViihdeHoroskooppiReseptitVaihtoautot

Sanan koti käännös suomi-saksa

 • HeimdasDer eine geht, der andere kommt. Ein „Durchhaus“ ist das und kein sicheres Heim. Yksi lähtee, toinen tulee hänen tilalleen; tämä on puolittainen koti eikä turvallinen koti. Wir dürfen nicht glauben, wir könnten das große Haus für 500 Millionen Bürger errichten, wenn wir das Fundament, auf das wir das gemeinsame Heim gründen müssen, vergessen. Emme pysty rakentamaan suurta kotia 500 miljoonalle kansalaiselle, jos emme pidä mielessämme perustaa, jolle yhteinen koti on pystytettävä. Teilzeitarbeit ist sinnvoll, wenn sich die Anforderungen von Beruf und Familie besser aufeinander abstimmen lassen, auch durch Heim- und Telearbeit. Osa-aikatyö on mielekästä, jos se auttaa sovittamaan työ- ja perhe-elämän vaatimukset paremmin yhteen, samoin kuin koti- ja etätyö.
 • ZuhausedasDer gefährlichste Ort für Frauen ist ihr Zuhause. Naisille vaarallisin paikka on koti, jossa he asuvat. Europa war schon immer das Zuhause vieler unterschiedlicher Nationen - großer wie auch kleiner. Eurooppa on ollut aina monenlaisten, niin suurten kuin pientenkin kansakuntien koti. Ich habe erwähnt, dass das Zuhause manchmal der gefährlichste Ort für Kinder ist. Mainitsin jo, että koti on toisinaan vaarallisin paikka lapsille.
 • Hausdas
  Wir teilen nun das gleiche Haus und die gleiche Zukunft. Meillä on nyt yhteinen koti ja yhteinen tulevaisuus. Die Risikofaktoren werden auch durch das Umfeld zu Hause und bei der Arbeit bestimmt. Riskitekijät määräytyvät myös koti- ja työympäristön mukaan. Wir alle sind in der Verantwortung, dass das europäische Haus auch ein Haus der Kinder ist! Me kaikki olemme vastuussa siitä, että eurooppalainen kotimme on myös lapsiystävällinen koti.
 • Wohnungdie
 • Ruhestättedie
 • Wohnhausdas

Sanan koti määritelmät

Esimerkit

 • Perheen yhteinen koti.
 • Kodissa asutaan.
 • Monet viihtyvät kodissaan.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja