ViihdeJääkiekon MMBlogitHoroskooppiTV-ohjelmatReseptitVaihtoautotTietovisat

Sanan kuitenkaan käännös suomi-saksa

 • dennoch
  Dennoch möchten wir die Raucher nicht dämonisieren. Emme saa kuitenkaan esittää tupakoitsijoita pääpiruina. Dennoch reichen all diese Maßnahmen noch lange nicht aus. Tämä ei kuitenkaan ole läheskään riittävää. Dennoch schaffen wir das nicht alleine. Emme pysty siihen kuitenkaan yksin.
 • doch
  Doch heute gibt es sie nicht mehr. Se ei nyt kuitenkaan liity asiaan. Doch Demokratie ist etwas anderes. Tämä ei kuitenkaan ole demokratiaa. Doch Handel ist keine Wunderwaffe. Kauppa ei kuitenkaan ole mikään taikakeino.
 • ehNun gut, darum geht es hier aber nicht. Nyt ei kuitenkaan ole kysymys tästä. Nun wünsche ich Israel nicht, daß es wie Irak behandelt wird. En kuitenkaan halua, että Israelia kohdeltaisiin Irakin tavoin. Nachdem er diese Feststellungen getroffen hat, zieht der Bericht jedoch nicht die Konsequenzen aus den vorgestellten Tatsachen, sondern macht nur einige unbedeutende Beobachtungen. Näiden lausuntojen ohella mietinnössä ei kuitenkaan esitetä kaikkia esitettyjen asioiden seurauksia vaan pelkästään muutamia merkityksettömiä huomioita.
 • immerhinIn diesen Regionen nehmen die Unterschiede immerhin nicht weiter zu. Näissä tapauksissa alueiden eroavaisuudet eivät kuitenkaan enää lisäänny. Immerhin kommt doch die aktuelle Lage in Belarus für niemanden überraschend. Valko-Venäjän nykyinen ahdinko ei tullut kuitenkaan kenellekään yllätyksenä. Das läßt immerhin noch hoffen. Aber die Gefahr ist offensichtlich keineswegs gebannt. Se antaa meille edelleen toivoa. Vaara ei ole kuitenkaan ilmeisesti missään tapauksessa ohi.
 • sowiesoUnd da soll es dann auf diese vier Jahre nicht darauf ankommen, weil im Kern das doch sowieso keiner mehr in Frage stellt. Tämän nelivuotiskauden ei pitäisi olla ongelma, sillä kukaan ei kuitenkaan kyseenalaista sitä. Was erwarten wir denn, wenn die Wähler sehen, dass ihre Meinung sowieso nicht berücksichtigt wird? Mitä me oikein odotamme, kun äänestäjät tajuavat, ettei heidän näkemyksiään kuitenkaan oteta huomioon? Wir brauchen eine ehrgeizige Energiestrategie für Europa, und zwar nicht nur in einer COP-16-Entschließung, die sowieso niemand liest. Tarvitaan kunnianhimoinen energiastrategia Euroopassa, ei pelkästään COP16-päätöslauselmissa, joita kukaan ei kuitenkaan lue.
 • trotzdem
  Trotzdem ist uns kein Zugang eingeräumt worden. Emme ole kuitenkaan saaneet niitä. Trotzdem gibt es noch keinen Konsens darüber, wie es weitergehen soll. Vielä ei kuitenkaan ole päästy yhteisymmärrykseen siitä, miten tästä jatketaan. Trotzdem ist diese Arbeit unbedingt notwendig. Se ei kuitenkaan vähennä yhtään tämän työn erittäin tärkeää merkitystä.

Sanan kuitenkaan määritelmät

 • vastaa sanaa kuitenkin kielteisessä lauseessa

Synonyymit

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja