TietovisatHoroskooppiBlogitTV-ohjelmatReseptitVaihtoautotViihde

Sanan kuitenkin käännös suomi-saksa

 • trotzdem
  Trotzdem ist sie faszinierend. Se on kuitenkin mielenkiintoinen kysymys. Aber trotzdem begrüße ich diesen Bericht. Suhtaudun kuitenkin myönteisesti tähän mietintöön. Trotzdem stehen wir vor enormen Herausforderungen. Meillä on kuitenkin suuria haasteita kohdattavana.
 • doch
  Doch genau für diesen Vertrag sind Sie doch! Te kuitenkin kannatatte sopimusta. Nennen Sie doch die Dinge beim Namen! Asioista pitäisi kuitenkin puhua niiden oikeilla nimillä! Doch all das ist nur der Anfang. Tämä kaikki on kuitenkin vasta alkua.
 • immerhin
  Aber 11 % sind immerhin 462 Millionen Euro. Kuitenkin 11 prosenttia oli yhtä kuin 462 miljoonaa euroa. Es handelt sich immerhin um einen grundlegenden Punkt. Tämä kuitenkin on perustavaa laatua oleva kysymys. Immerhin ist ein Kompromiss noch möglich. Kompromissi on kuitenkin vielä mahdollinen.
 • allerdings
  Allerdings sollten wir dabei vorsichtig sein. Meidän on kuitenkin oltava varovaisia. Allerdings stimmen mich zwei Fragen besorgt. Olen kuitenkin huolissani kahdesta kysymyksestä. Ich habe allerdings einen Nachteil. Minussa on kuitenkin yksi huono puoli.
 • dennoch
  Dennoch musste ich mich der Stimme enthalten. Minun oli kuitenkin äänestettävä tyhjää. Dennoch ist diese Vorstellung entstanden. Tällainen ajatus on kuitenkin saanut jalansijaa. Dennoch bin ich recht optimistisch. Olen kuitenkin varsin optimistinen.
 • jedoch
  Wir müssen jedoch ehrgeizig sein. Meidän täytyy kuitenkin olla kunnianhimoisia. Wir haben jedoch auch viele Bedenken. Meillä on kuitenkin monia huolenaiheita. Das von uns Erreichte ist jedoch unausgewogen. Saavutuksemme ovat kuitenkin epätasaisia.
 • nichtsdestoweniger
  Es gibt nichtsdestoweniger noch viel zu tun. Paljon on kuitenkin vielä tekemättä. Aber Sie können sich nichtsdestoweniger melden. Voitte kuitenkin aina yrittää. Nichtsdestoweniger muss sich jeder vernünftig denkende Mensch fragen: Kuitenkin jokainen hyväuskoinen ihminen ihmettelee:
 • auch wenn
  Aber immer noch soll Fett eingemischt werden, auch wenn es hitzebehandelt ist. Edelleen on kuitenkin tarkoitus sekoittaa rasvaa mukaan, olkoonkin, että se on kuumakäsiteltyä. Ich jedoch tue es, auch wenn ich Änderungen eingebracht habe. Minä kuitenkin kannatan ehdotusta, vaikka olenkin tehnyt siihen muutoksia. Aber der Schmerz ist nicht minder wichtig, auch wenn er dort nicht erscheint. Vaikka kipu ei siinä näykään, kipu on kuitenkin aivan yhtä tärkeää.
 • eh
  Zu Ihrer Beruhigung sei gesagt: Die niederländische Partei der Arbeit ist grün wie eh und je. Voitte kuitenkin olla vakuuttuneita, että Alankomaiden työväenpuolue on yhtä vihreä kuin ennenkin.
 • gleichwohl
  Gleichwohl habe ich einen Vorbehalt. Yhteen asiaan suhtaudun kuitenkin varauksella. Gleichwohl ist dieser Punkt nicht unbedeutend. Viestintä on kuitenkin tärkeä asia rautatieliikenteen kannalta. Gleichwohl, Herr Präsident, ist es zerbrechlich. Arvoisa puhemies, se on kuitenkin hauras sopimus.
 • nichtsdestotrotz
  Nichtsdestotrotz hat der Kollege Posselt Recht. Posselt on kuitenkin oikeassa. Nichtsdestotrotz unterstütze ich den Bericht. Tuen kuitenkin tätä mietintöä. Nichtsdestotrotz waren sie frei und fair. Vaalit olivat kuitenkin vapaat ja rehelliset.
 • ohnehin
  Die Ziele sind ohnehin die gleichen. Niiden tavoitehan on kuitenkin sama. Diese Konzentration schreitet mit oder ohne Buchpreisbindung ohnehin voran. Kirjojen kiinteiden hintojen keskitys jatkuu kuitenkin. In diesem Haus scheint es ohnehin mehr und mehr "unerklärliche Vorgänge" zu geben. "Selittämättömästä" on kuitenkin tulossa yhä enemmän sääntö tässä parlamentissa.
 • schließlich
  Schließlich ist das erst die erste Lesung. Tämähän on kuitenkin vasta ensimmäinen käsittely. Aber schließlich haben wir doch einen Kompromiss erzielt, mit dem wir den Ball wieder der Kommission zugespielt haben. Pääsimme kuitenkin lopulta kompromissiin, jossa pallo on taas komissiolla. Schließlich haben wir es jedoch angenommen. Lopulta me saimme sen kuitenkin hyväksyttyä.
 • sowieso
  Er macht das wahrscheinlich sowieso, weil er auf jeden Fall die Wahl verlieren würde, wenn sie denn stattfindet. Hän tekee todennäköisesti niin joka tapauksessa, koska jos vaalit pidetään, hän häviää ne kuitenkin. Demnach werden aus ihr keine zusätzlichen Euro erzielt, und außerdem werden die Unternehmen sowieso wählen können. Siitä ei siis ole tiedossa lisäeuroja, ja yrityksillä on kuitenkin vieläpä vapaus valita. Dies bedeutet wohl, dass sie die Vorschläge als erstklassig ansieht, und folglich wird sie letztendlich sowieso an die Substanz der Verordnung gebunden sein. Tästä saa sellaisen käsityksen, että se kuvittelee, että ehdotukset ovat ensimmäistä luokkaa ja että siten sitä kuitenkin sitoo asetuksen sisältö.
 • unbenommen nichtsdestotrotz

Synonyymit

Esimerkit

 • Luulen että vesi on vielä kylmää, mutta menen kuitenkin uimaan.
 • Luulen että vesi on jo lämmintä, mutta en kuitenkaan mene uimaan.
 • Talon voi rakentaa puusta tai kivestä. Tänä kesänä se on kuitenkin rakennettava.
 • Talon voi rakentaa puusta tai kivestä. Tänä kesänä sitä ei kuitenkaan rakenneta.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja