TV-ohjelmatBlogitHoroskooppiViihdeTietovisatVaihtoautotReseptit

Sanan loppua käännös suomi-saksa

 • aufhören
  Diese homophobe Hysterie muss aufhören. Tämän homofobisen hysterian täytyy loppua. Dies ist ein Skandal, und dieser Skandal muss aufhören. Se on skandaali ja sen täytyy loppua. Sie werde nicht hingenommen und müsse unverzüglich aufhören. Sitä ei tulla sietämään ja sen täytyy loppua välittömästi.
 • enden
  Die Sicherheit einer Person kann und darf nicht an der Grenze enden. Ihmisten turvallisuus ei voi eikä saa loppua maiden rajoille. Drittens: Klar ist, wo der Krieg beginnt, aber niemand weiß, wo er enden mag. Kolmanneksi: kansa tietää, milloin sota alkaa, mutta kukaan ei tiedä, milloin se voi loppua. Ich denke dennoch, daß wir uns eher nahe dem beginnenden Ende anstatt dem endenden Beginn dieser Debatte befinden. Luulen kuitenkin, että olemme lähellä lopun alkua ennemmin kuin alun loppua.
 • ausgehen
  Wir können nicht davon ausgehen, dass es einen Anfang, eine Mitte und ein siegreiches Ende mit Kapitulationserklärung und Friedensverträgen geben wird. Sillä ei todennäköisesti ole alkua, keskivaihetta tai kunniallista loppua antautumisineen ja rauhansopimuksineen. Angesichts des im Januar vorgelegten Kommissionsdokuments „Jetzt aufs Tempo drücken“ ist dies sicher nicht die Zeit, in der den Fahrern das Benzin ausgehen sollte. Kun otetaan huomioon komission tammikuussa julkaisema tiedonanto "Aika kiristää tahtia", kuljettajat eivät todellakaan saisi antaa polttoaineen loppua juuri nyt.
 • aussterben

Sanan loppua määritelmät

Esimerkit

 • Elokuva loppui onnellisesti
 • Nyt maali loppui ja täytyy mennä ostamaan lisää

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja