ReseptitBlogitViihdeTV-ohjelmatTietovisatHoroskooppiVaihtoautot

Sanan lyhyt käännös suomi-saksa

 • kurz
  So kurz, dass er sich auf die eine Silbe "Nein " reduzieren würde. Se voisi olla niin lyhyt, että sanoisin vain yhden tavun: "Ei". Meine letzte Anmerkung ist sehr kurz. Viimeinen huomioni on hyvin lyhyt. Psychische Gesundheit (kurze Darstellung) Mielenterveys (lyhyt esittely)
 • klein
  Jetzt aber noch eine kleine Bemerkung inhaltlicher Natur. Seuraavaksi lyhyt sisällöllinen kommentti. Er war fünf Zentimeter zu klein. Hän oli viisi senttimetriä liian lyhyt. Das Sprachgesetz ist nur ein solch trauriges, kleines Kapitel. Kielilaki on vain yksi tällainen surullinen lyhyt luku.
 • dürftigDie Liste von Herrn Swoboda zu den Entwicklungen in der Türkei ist natürlich überaus dürftig ausgefallen. Swobodan luettelo Turkin kehityksestä oli tietysti hyvin lyhyt.
 • knapp
  Soviel, Herr Präsident, zu den Fakten in knapp zusammengefasster Form. Arvoisa puhemies, tämä oli lyhyt selvitys tosiasioista. Wenn wir das richtig sehen, ist die Agenda 2000 genauso knapp wie Amsterdam. Tarkkaan katsoen havaitsemme kuitenkin, että Agenda 2000 on yhtä lyhyt kuin Amsterdamin sopimus. Ich möchte das Parlament, die Kolleginnen und Kollegen im Plenum bitten, die Entschließung, die kurz und knapp ist, anzunehmen. Pyytäisin parlamenttia, kollegoitani tässä täysistunnossa, hyväksymään tämän päätöslauselman, joka on lyhyt ja ytimekäs.
 • kurzgefasst
 • lang
  All das liegt noch nicht lange zurück. Siitä on kulunut erittäin lyhyt aika. Zwei Minuten sind kurz und die Liste der Aufgaben ist lang. Kaksi minuuttia on lyhyt aika ja tehtäväluettelo on pitkä. Was das Tempo anbelangt, so sind sechs bis acht Monate für die Produktion von Impfstoffen auf der Basis von Eiern nicht schnell genug. Nopeuden kannalta tarkasteltuna kananmunissa tuotettavien rokotteiden valmistamiseen kuluva kuudesta kahdeksaan kuukauden aika ei ole riittävän lyhyt.
 • spärlich
 • sparsam
 • zusammenfassendEs wird noch einmal auf die bereits angesprochenen Punkte in Bezug auf die demokratische Aufsicht und die Notwendigkeit der Veröffentlichung zusammenfassender Protokolle eingegangen. Siinä toistetaan demokraattisesta valvonnasta aikaisemmin esitetyt huomiot ja tarve julkaista kokouksista lyhyt tiivistävä pöytäkirja.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja