ReseptitVaihtoautotBlogitViihdeHoroskooppiTietovisatTV-ohjelmat

Sanan muuttua käännös suomi-saksa

 • sich ändern
 • sich verändern
  Es ist an der Zeit, etwas klarzustellen: Bedrohungen mögen sich verändern, aber die Menschenrechte sind unantastbar. On vihdoin aika todeta, että vaikka uhkakuvat voivat muuttua, ihmisoikeuksien loukkaamattomuus pysyy.
 • verwandeln
  Doch Dialog sollte sich nicht in Besitz verwandeln. Vuoropuhelu ei kuitenkaan saa muuttua hallinnaksi. Die vorgesehene Untersuchung darf sich nicht in ein Examen, in einen Filter, eine wiedererrichtete Barriere verwandeln. Suunniteltu keskustelu ei saa muuttua kokeeksi, suodattimeksi tai pystytetyksi esteeksi. Jetzt jedoch beginnt diese Ideologie, sich in eine Karikatur ihrer selbst zu verwandeln bzw. hat sie sich schon in eine solche Karikatur verwandelt. Nykyisin tämä ideologia on kuitenkin alkanut muuttua - tai on jo muuttunutkin - irvikuvaksi entisestään.
 • werden
  Schwarzafrika sollte rot werden. Mustan Afrikan piti muuttua punaiseksi. Aus ihr kann jedoch ein aufgeschlossener Despotismus werden. Se voi kuitenkin muuttua valistuneeksi itsevaltiudeksi. Gaza darf nicht zu dem allseits gefürchteten Hamasstan werden. Gaza ei saa muuttua pelätyksi "Hamasstaniksi".
 • beitragen
 • führen
  Es liegt an uns, heute zu diskutieren, ob wir Schritte unternehmen, die eine Änderung herbeiführen können. On meidän tehtävämme keskustella tänään siitä, aiommeko ryhtyä toimiin, joilla tilanne voi muuttua. Wir müssen dafür sorgen, dass alle Unternehmen unabhängig von den aktuellen Bedingungen Änderungen und Anpassungen vornehmen, Handel treiben und Innovationen einführen können. Meidän on varmistettava, että kaikki liikeyritykset voivat muuttua, mukautua, käydä kauppaa ja innovoida nykyisissä olosuhteissa. Wir wissen, daß die biologische Vielfalt in Gefahr sein kann, wenn Gentechnologie eingesetzt wird, und daß ihr Einsatz zu einer Monopolisierung des Marktes für Pflanzenerzeugnisse führen kann. Tiedämme, että biologinen moninaisuus voi muuttua uhanalaiseksi, jos geeniteknologiaa käytetään ja että käyttö johtaa viljamarkkinoiden monopolisoitumiseen.
 • sich verwandeln
 • sich verwandeln in
 • sich wandeln
 • sich wandeln in
 • umwandeln
  Quecksilber ist ein persistenter Stoff und kann sich in der Umwelt zu hochtoxischem Methylquecksilber umwandeln, das auch enorme negative Auswirkungen auf die menschliche Gesundheit hat. Elohopea on pysyvä aine, ja se voi muuttua luonnossa metyylielohopeaksi, jolla on erittäin haitallisia vaikutuksia ihmisten terveyteen.

Sanan muuttua määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja