ViihdeReseptitTietovisatJääkiekon MMTV-ohjelmatHoroskooppiBlogitVaihtoautot

Sanan nykyhetki käännös suomi-saksa

  • Gegenwartdie
    Die Gegenwart, Herr Minister Simitis, ist Vergangenheit und ist zugleich Zukunft. Arvoisa puheenjohtaja Simitis, nykyhetki on yhtä niin menneisyyden ja kuin tulevaisuudenkin kanssa. Die Zukunft Europas ist nicht möglich, ohne sich dessen bewusst zu sein, dass die Gegenwart anders ist als vor fünfzig Jahren. EU:n tulevaisuutta tarkasteltaessa on ymmärrettävä, että nykyhetki on erilainen kuin aika 50 vuotta sitten. Aber wir sagen auch, die Gegenwart ist die Grundlage der Zukunft, und die Zukunft werden wir nur gestalten können, wenn wir uns in der Gegenwart bewähren. Me toteamme kuitenkin myös, että nykyhetki on tulevaisuuden perusta, ja me voimme muotoilla tulevaisuutta vain, jos selviämme nykyhetken koetuksista.
  • Jetztdas
    Auch wenn die politische Großwetterlage im Augenblick durchaus günstig ist, dürfen wir in unseren Anstrengungen jetzt nicht nachlassen, sondern müssen das vorhandene Momentum nutzen. Vaikka yleinen poliittinen tilanne onkin tällä hetkellä hyvin suotuisa, emme saa hiljentää tahtia; päinvastoin meidän on käytettävä nykyhetki hyödyksemme.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja