TietovisatReseptitBlogitVaihtoautotHoroskooppiViihdeTV-ohjelmat

Sanan olen pahoillani käännös suomi-saksa

  • Entschuldigungdie
    Frau Präsidentin, ich bitte um Entschuldigung. Arvoisa puhemies, olen pahoillani tapahtuneesta. Ich bitte um Entschuldigung, doch auf meiner Liste stehen die Punkte in der falschen Reihenfolge. Olen pahoillani, mutta äänestyslistani kohdat ovat väärässä järjestyksessä. Was nun die besondere und eigenständige europäische verfassunggebende Gewalt betrifft, so bitte ich Sie ebenfalls um Entschuldigung, doch ich habe hierbei meine Zweifel. Olen pahoillani, mutta suhtaudun epäillen erityiseen ja nimenomaan eurooppalaiseen perustuslakia säätävään viranomaiseen.
  • es tut mir leid
    Es tut mir leid, es gibt ein Problem. Olen pahoillani, minulla on ongelma. Es tut mir leid, aber das ist mir nicht bekannt. Olen pahoillani, mutta minä en tiedä siitä mitään. Es tut mir leid, wir sind schon über der Zeit. Olen pahoillani, että olemme myöhässä.
  • ich bitte um Verzeihung
  • tut mir leid
    Es tut mir leid, aber es ist zu spät. Olen pahoillani, mutta nyt on liian myöhäistä. Es tut mir leid, aber das ist mir nicht bekannt. Olen pahoillani, mutta minä en tiedä siitä mitään. Es tut mir leid, es gibt ein Problem. Olen pahoillani, minulla on ongelma.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja