TietovisatHoroskooppiReseptitTV-ohjelmatBlogitVaihtoautotViihde

Sanan pikemminkin käännös suomi-saksa

 • im GegenteilIch würde sogar sagen, ganz im Gegenteil. Sanoisin, että tilanne on pikemminkin päinvastoin. Im Gegenteil, derzeit wird er tatsächlich immer größer. Päinvastoin se on pikemminkin kasvamaan päin. Im Gegenteil, die Vereinigten Staaten saßen eher auf der Anklagebank. Yhdysvallat olivat pikemminkin syytettyjen penkillä.
 • eherDas klingt eher wie eine Drohung. Ne kuulostavat pikemminkin uhkaukselta. Es ist eher das Gegenteil der Fall. Tilanne on pikemminkin päinvastoin. Es handelte sich eher um ein politisches Signal. Se oli pikemminkin poliittinen toimenpide.
 • doch eher
 • um genau zu sein
 • umgekehrt
  In Israel ist es eher umgekehrt. Israelissa tilanne on pikemminkin päinvastoin. Mit gesundem Menschenverstand ausgestattete Individuen sind hingegen heute vielmehr über die umgekehrte Situation besorgt. Kun taas nykyisin hyvällä tavallisella järjellä varustetut yksilöt huolestuvat pikemminkin päinvastaisista asioista. Wie die Praxis gezeigt hat, ist eher das Umgekehrte der Fall, wodurch das Subsidiaritätsprinzip in noch nicht ausreichendem Maße zu seinem Recht gekommen ist. Käytäntö on osoittanut, että asia on pikemminkin päinvastoin, minkä vuoksi toissijaisuusperiaatetta ei ole vielä sovellettu riittävästi.
 • wenn überhauptWenn überhaupt, dann ist sogar das Gegenteil der Fall. Itse asiassa asia on pikemminkin päinvastoin. Wenn überhaupt, dann hat eine niederländische Untersuchung das Gegenteil ergeben. Alankomaalainen tutkimus on osoittanut pikemminkin päinvastaista. Wenn überhaupt, haben sie nur die Entwicklung von Schleusernetzen für illegale Einwanderer gefördert. Pikemminkin ne ovat ainoastaan edesauttaneet laittomia maahanmuuttajia koskevien kauppaverkostojen kehittämistä.

Sanan pikemminkin määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2022 Ilmainen Sanakirja