TietovisatViihdeReseptitHoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatBlogit

Sanan pohjoinen käännös suomi-saksa

  • Nordder
    Nord-Süd-Zusammenarbeit bei der Drogenbekämpfung Pohjoinen-etelä -yhteistyö ja huumausaineiden vastainen toiminta Dies ist nach meinem Dafürhalten nicht nur eine Meinungsverschiedenheit zwischen Norden und Süden. Ymmärrän, että kyse ei ole pelkästään pohjoinen vastaan etelä -asetelmasta. Auf welcher Seite stehen wir eigentlich im globalen Nord-Süd-Konflikt? Kenen puolella EU oikeastaan on maailmanlaajuisessa pohjoinen-etelä-konfliktissa?
  • Nordender
    Dies ist nach meinem Dafürhalten nicht nur eine Meinungsverschiedenheit zwischen Norden und Süden. Ymmärrän, että kyse ei ole pelkästään pohjoinen vastaan etelä -asetelmasta. Es gibt vier nordische Länder, die Nördliche Dimension dagegen umfasst den gesamten Norden Europas. Pohjoismaita on neljä, mutta pohjoinen ulottuvuus käsittää koko Pohjois-Euroopan. Nur wenn der Norden und der Süden einander näher kommen, werden wir mehr Zusammenhalt in der Union erreichen. Entistä yhtenäisemmän Euroopan unionin luominen onnistuu vain, jos pohjoinen ja etelä lähentyvät toisiaan.
  • nördlich
    Ein weiteres gutes Beispiel ist die Nördliche Dimension. Toinen hyvä esimerkki on pohjoinen ulottuvuus. Die nördliche Dimension wurde im Beitrag von Herrn Suominen angesprochen. Pohjoinen ulottuvuus esiintyi arvoisan parlamentin jäsenen Suomisen puheenvuorossa. Meiner Meinung nach steht die Nördliche Dimension an einem Scheideweg. Mielestäni pohjoinen ulottuvuus on tienhaarassa.
  • nord-Nord-Süd-Zusammenarbeit bei der Drogenbekämpfung Pohjoinen-etelä -yhteistyö ja huumausaineiden vastainen toiminta Auf welcher Seite stehen wir eigentlich im globalen Nord-Süd-Konflikt? Kenen puolella EU oikeastaan on maailmanlaajuisessa pohjoinen-etelä-konfliktissa? Natürlich muss es auch eine Süd-Nord-Freihandelszone mit unserer Beteiligung geben. On tietenkin perustettava myös etelä–pohjoinen-vapaakauppa-alue, johon mekin kuulumme.

Sanan pohjoinen määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja