ReseptitTietovisatVaihtoautotBlogitViihdeHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan poissa käännös suomi-saksa

 • abwesend
  Sodann wurde hier gesagt, die Europäische Union sei nicht präsent, sie sei abwesend gewesen. Tässä salissa on sanottu, että Eurooppa on ollut poissa. Herr Kollege Schmid, den ich hier vertrete, ist nicht aus Böswilligkeit abwesend. Kollega Schmid, jota edustan täällä, ei ole pahantahtoisuuttaan poissa paikalta. Er ist zwar abwesend, doch hat Herr Hughes den Bericht in seinem Namen in ausgezeichneter Weise vorgestellt. Vaikka esittelijä on poissa, herra Hughes on tehnyt erinomaisen esittelyn hänen puolestaan.
 • fort
 • weg
  Wir stellen fest: Der Glanz von Rio ist weg. Huomaamme, että Rion hohto on poissa. Trotzdem ist er hier, versteckt sich in der EU, weit weg von seinen treuen Anhängern. Mutta täällä hän on, piilottelemassa EU:ssa, poissa uskollisten tukijoidensa luota. Ich habe keine Lust mehr darauf, daß wieder ein Gipfel die Farbe verliert, platzt und weg ist. Minua ei enää lainkaan huvita se, että taas yksi huippukokous menettää värinsä, puhkeaa ja on poissa.
 • draußen
 • heraus
 • hinaus
 • unterwegsEs war ziemlich bitter, daß ich gerade an jenem Freitag unterwegs war. Oli varsin ikävää, että olin poissa juuri tuona perjantaina.
 • weg vonTrotzdem ist er hier, versteckt sich in der EU, weit weg von seinen treuen Anhängern. Mutta täällä hän on, piilottelemassa EU:ssa, poissa uskollisten tukijoidensa luota.

Sanan poissa määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja