VaihtoautotHoroskooppiViihdeReseptitBlogitTV-ohjelmatTietovisat

Sanan puuttua käännös suomi-saksa

 • fehlen
  Ein solcher Hinweis kann und darf nicht fehlen. Se ei voi puuttua, eikä se saa puuttua. Das Problem besteht schon seit Jahren darin, daß der Regierung die notwendigen militärischen Mittel fehlen, um diese Gruppen zu zerschlagen. Juuri hallituksen kyky puuttua niiden toimintaan sotilaallisesti on ollut yksi ongelmista viime vuosina. Es ist eines der Elemente, das nie bei einer Strategie fehlen darf, bei der Schutz, Verhütung und Sicherheitsmaßnahmen in einem ausgewogenen Verhältnis zueinander stehen. Se on elementti, joka ei saa koskaan puuttua strategiasta, jolla tasapainotetaan suojelu, torjunta ja suojatakeet.
 • mangeln
  Es kann - oder besser gesagt es darf - uns nicht am Willen oder an der Fähigkeit mangeln, diese Politik durchzusetzen, worauf Herr Jarzembowski bereits völlig zu Recht hingewiesen hat. Meiltä ei voi tai pikemminkin meiltä ei saa puuttua tahtoa tai valmiuksia toteuttaa politiikkaa, kuten Georg Jarzembowski aivan oikein huomautti.
 • dazwischentreten
 • eingreifen
  Glauben Sie, dass Sie hier eingreifen könnten, Herr Kommissar? Uskotteko voivanne puuttua asiaan, arvoisa komission jäsen? Es ist also offensichtlich, dass die Union hier eingreifen kann. On selvää, että unioni voi puuttua tähän tapaukseen. Ich hoffe darauf, dass das Parlament nicht erneut eingreifen muss. Luotan siihen, että parlamentin ei tällä kertaa tarvitse puuttua asiaan.
 • einschalten
  Sollte die Internationale Atomenergie-Agentur sich nicht hier einschalten und ihre Arbeit verrichten? Eikö atomienergiajärjestön pitäisi puuttua asiaan ja hoitaa tehtävänsä? Vielleicht könnten Sie sich dankenswerterweise selbst einschalten, damit wir etwas Zeit hätten, und sei es nur eine Minute, um diese Fragen zu wiederholen. Olisin mielissäni, jos te voisitte puuttua tilanteeseen, jotta saisimme edes yhden minuutin puheaikaa esittääksemme nämä kysymykset uudestaan. Was die Kontrollbefugnis des Europäischen Parlaments anbelangt, so bin ich der Meinung, daß sich das Plenum während der Phase des Rechnungsabschlusses einschalten muß. Parlamentin valvontaoikeuksien osalta katson, että täysistunnon taholta on tarpeellista puuttua asiaan tilien tarkastamisen ja hyväksymisen yhteydessä.
 • einschreiten
  Die Armee wollte zunächst nicht einschreiten. Aluksi armeija ei halunnut puuttua asiaan. Natürlich kann ich da nicht einschreiten. Me emme tietenkään voi puuttua tällaiseen asiaan. Die Regierung Rumäniens kann da nicht einschreiten. Romanian hallitus ei voi puuttua asiaan millään tavalla.
 • entbehren
 • intervenieren
  Darf die Europäische Union intervenieren? Voiko Euroopan unioni puuttua asiaan? Drittens um die Möglichkeit, rasch und gezielt zu intervenieren. Kolmanneksi mahdollisuudesta puuttua tilanteeseen nopeasti ja määrätietoisesti. Heute sagt jeder, man hätte damals intervenieren sollen. Nykyisin kaikki sanovat, että meidän olisi pitänyt tuolloin puuttua asioihin.

Sanan puuttua määritelmät

Synonyymit

Esimerkit

 • Vain yksi pala puuttuu tästä palapelistä.
 • Siltä mieheltä ei ole koskaan puuttunut rahaa.
 • Älä puutu tähän asiaan!
 • Mutta kun hän istui tuomarinistuimella, lähetti hänen vaimonsa hänelle sanan: ”Älä puutu siihen vanhurskaaseen mieheen, sillä minä olen tänä yönä unessa paljon kärsinyt hänen tähtensä.” (Vanha kirkkoraamattu, Matt. 27:19

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja