TietovisatReseptitHoroskooppiJääkiekon MMViihdeBlogitVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan ravinto käännös suomi-saksa

  • NahrungdieDamit wird eine wertvolle Nahrungs- und Eiweißquelle vergeudet. Se on arvokkaan ravinto- ja valkuaisainelähteen tuhlausta. Hippokrates hat vor 2000 Jahren gefordert: Nahrung soll eure Medizin und Medizin soll eure Nahrung sein! Hippokrates vaati 2000 vuotta sitten: olkoon ravinto lääkkeesi ja lääke ravintosi! Nahrung, Wohnung, teilweise auch Krankenstationen und Schulen stehen für die Farmarbeiter und ihre Familien zur Verfügung. Ravinto, asunto, osittain myös sairastuvat ja koulut ovat tilojen työntekijöiden ja heidän perheidensä käytettävissä.
  • Speisedie
  • ErnährungdieRichtige Ernährung ist von essentieller Bedeutung und trägt zu einer einwandfreien Gesundheit bei. Hyvä ravinto on oleellisen tärkeää ja edistää hyvää terveyttä. Ernährung ist im ganzen Leben ein Schlüsselfaktor für Gesundheit. Tämä ravinto on keskeistä terveydelle koko elämän ajan. Dies betrifft auch die ausgewogene Ernährung. Myös tasapainoinen ravinto on tärkeää.
  • Essendas
  • LebensmitteldasDiese Güter sind Erdöl, Lebensmittel und Trinkwasserreserven. Nämä aarteet ovat maaperän öljy, ravinto ja makeanveden varannot. Sie müssen selbstverständlich auch streng sein, damit die Menschen wissen, was gesunde Lebensmittel bedeuten, und sie muß für die gesamte Nahrungsmittelkette gelten. Sen täytyy tietysti olla myös tiukka, jotta ihmiset ymmärtäisivät, miten tärkeää terveellinen ravinto on, ja sen tulee koskea koko jakeluketjua.

Sanan ravinto määritelmät

Esimerkit

  • Ruokana oli puuroa — nyt on päivän ravinnon saanti turvattu kun söi puuroa mahansa täyteen.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja