VaihtoautotHoroskooppiTietovisatReseptitBlogitTV-ohjelmatViihde

Sanan riippuvuus käännös suomi-saksa

 • Abhängigkeitdie
  Die Abhängigkeit der EU von Energie-Importen nimmt derzeit zu. EU: n riippuvuus tuontienergiasta kasvaa. Zusammenarbeit soll es geben, aber keine Abhängigkeit. Tärkeää on yhteistyö, mutta ei riippuvuus. Die gegenseitige Abhängigkeit bedeutet, dass wir weitergehen müssen. Tämä keskinäinen riippuvuus merkitsee, että meidän on mentävä vielä pidemmälle.
 • SuchtdieDie Realität sieht so aus, dass Sucht die Hölle ist; Sucht ist zerstörerisch. Todellisuudessa riippuvuus on helvettiä, se tuhoaa. Das Ergebnis einer solchen Sucht ist stets ein Kreislauf von Zerstörung und Selbstzerstörung, der großes körperliches und seelisches Leid mit sich bringt. Riippuvuus johtaa aina tuhon ja itsetuhon kierteeseen, joka aiheuttaa hirvittävää fyysistä ja psyykkistä kärsimystä.
 • abhängig
  Ungarn beispielsweise ist zu 80 % von einem einzigen Versorger, Russland, abhängig. Esimerkiksi Unkarin riippuvuus yhdestä ainoasta toimittajasta, Venäjästä, on 80 prosenttia. Die Slowakei hat darüber hinaus herausgefunden, was es bedeutet, zu 100 % von russischem Gas abhängig zu sein. Lisäksi Slovakia on voinut todeta, mitä 100 prosentin riippuvuus Venäjän kaasusta merkitsee. Wie wir wissen, wird die EU immer stärker abhängig von den Öl und Gas liefernden Ländern. Kuten tiedämme, EU:n riippuvuus öljyn ja kaasun tuottajamaista lisääntyy.
 • AbhängigkeitsverhältnisdasTatsache ist, daß das Abhängigkeitsverhältnis zu Rußland ein sehr enges ist, daß auch die Zusammenarbeit zwischen Belarus und Rußland sehr, sehr eng ist. On totta, että riippuvuus Venäjästä on erittäin suuri, että myös yhteistyö Valko-Venäjän ja Venäjän välillä on erittäin tiivistä.
 • Besessenheitdie

Sanan riippuvuus määritelmät

 • pakonomainen tarve harjoittaa jotakin toimintoa tai kokea tietynlainen tunnetila; addiktio

Esimerkit

 • Saksan riippuvuus Venäjän kaasusta
 • öljyn hinnan ja dollarin arvon välinen riippuvuus

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja