HoroskooppiReseptitBlogitTietovisatVaihtoautotViihdeTV-ohjelmat

Sanan rokote käännös suomi-saksa

  • Impfstoffder
    Er sagte, Bildung sei der einzige Impfstoff gegen AIDS. Hän sanoi, että koulutus on ainoa olemassa oleva rokote aidsia vastaan. Jetzt gibt es einen Impfstoff, der es ermöglicht, Vakzination und Infektion voneinander zu unterscheiden. Tarjollahan on rokote, jonka avulla rokotettu eläin pystytään erottamaan tartunnan saaneesta eläimestä. Wenn der Impfstoff entwickelt ist, reicht er nur aus, um die Bevölkerungen der Industrieländer zu schützen. Kun rokote on kehitetty, sitä riittää juuri ja juuri suojaksi vain teollisuusmaiden väestölle.
  • Vakzinedie
  • Impfungdie
    Die Impfung bietet keinen hundertprozentigen Schutz, und außerdem gibt es zahlreiche verschiedene Erreger, für die jeweils eine unterschiedliche Impfung erforderlich wäre. Rokotus ei ole 100-prosenttinen tae, ja viruskannat ovat erilaisia, joten jokaiseen on löydettävä erilainen rokote. Das Problem hierbei ist, dass die Impfung - ähnlich wie bei der Grippe - nur wirkt, wenn der verwendete Impfstamm weitgehend mit dem Seuchenstamm übereinstimmt. Ongelmana on, että - vähän influenssan tapaan - rokotukset purevat vain, jos rokote on johdettu lähinnä samasta kannasta, josta tauti on peräisin. Allerdings ist diese Impfung noch sehr neu und die Entwicklung möglicher Impf- und Informationsstrategien - das haben Sie ja auch erwähnt - steht erst am Anfang. Tämä rokote on kuitenkin vielä aivan uusi, ja kuten arvoisa jäsen mainitsi, mahdollisten rokotus- ja tiedotusohjelmien suunnittelu on vielä alkuvaiheessa.
  • Spritzedie

Sanan rokote määritelmät

  • aine, joka tuottaa elimistössä puolustusreaktion synnyttäen immuniteetin tai lieventää mahdollisen tartunnan haittoja

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja