HoroskooppiReseptitBlogitViihdeTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisat

Sanan sieltä käännös suomi-saksa

  • daher
    Wir sollten daher bei einer Verteilung lieber an Fahrzeuge auf See als auf den Straßen denken. Dazu müßte auch die Küstenschiffahrt verstärkt werden. Sieltä käsin tavarat pitäisi jakaa ennemminkin laivoihin kuin kuljetettavaksi maanteitse. Daher sollten allein aus dem letzten Grund Frauen, die von dort fliehen, Asyl erhalten. Siksi juuri tämän viimeksi mainitun seikan perusteella kaikille sieltä pakeneville naisille olisi myönnettävä turvapaikka. Wie können Sie von dort oben genau erkennen, welche Personen Mitglieder und welche Mitarbeiter sind und welches daher die vollständige Zahl ist? Miten pystytte näkemään sieltä ylhäältä, ketkä ovat jäseniä ja ketkä työntekijöitä ja montako heitä kaiken kaikkiaan on?
  • davon
    Wenn mich der Zigeuner aus Fehérvár nicht davon abgehalten hätte, hätte ich in den Ofen gegriffen und ein Stück herausgenommen. Jos mustalaismies Fehérvárista ei olisi pysäyttänyt minua, olisin kurottanut uuniin ja ottanut sieltä palan. Leider gibt es davon keine Bilder wie von Guantanamo. Es gibt keine Bilder davon, aber es ist unbestreitbar viel schlimmer. Emme tosin saa sieltä sellaisia kuvia kuin Guantanamosta, kuvia ei ole mutta, mutta sehän on vielä pahempaa. Wir sind der Meinung, dass unabhängig davon, was sie uns sagen, auch wir klare Worte reden müssen. Mielestäni sen lisäksi, että sieltä ohjaillaan meitä, myös meidän pitää puhua suoraan.

Sanan sieltä määritelmät

  • etäällä olevasta, suhteellisen laajasta tai epätarkasti määritellystä paikasta, josta puhuja puhuu mutta johon hän ei osoita katseellaan tai eleillään; vrt.

Esimerkit

  • Auto on tuotu sieltä.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja