ViihdeBlogitReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppiTietovisat

Sanan suuri käännös suomi-saksa

 • groß
  Das ist eine große Ehre und eine große Hilfe für uns. Se on meille suuri kunnia ja suuri apu. Es handelt sich seit 20 Jahren um ein großes Problem. Se on ollut suuri ongelma jo 20 vuotta. Ein großes Europa braucht große Institutionen. Suuri Eurooppa tarvitsee tasoisensa toimielimet.
 • ausgewachsen
 • der GroßederJedes Mal ist Europa der große Verlierer. Joka kerta Eurooppa on suuri häviäjä.
 • die GroßedieDas ist die große Aufgabe, die uns noch bevorsteht. Tämä on se suuri tehtävä, joka meillä on vielä edessämme. Das ist die große Problematik. Juuri tässä piilee suuri ongelma. Und das wirft wirklich die große Frage auf. Tästä herää todella suuri kysymys.
 • erheblich
  Das ist bislang ein erhebliches Problem. Tähän asti se on ollut suuri ongelma. Dies hat erhebliche Bedeutung für Wirtschaft und Handel. Tällä on erittäin suuri merkitys taloudelliselta ja kaupalliselta kannalta. Zwischen den Grundsätzen und der Realität besteht eine erhebliche Diskrepanz. Periaatteiden ja todellisuuden välille on syntynyt suuri ristiriita.
 • Großeder
  Das ist eine große Ehre und eine große Hilfe für uns. Se on meille suuri kunnia ja suuri apu. Es handelt sich seit 20 Jahren um ein großes Problem. Se on ollut suuri ongelma jo 20 vuotta. Ein großes Europa braucht große Institutionen. Suuri Eurooppa tarvitsee tasoisensa toimielimet.
 • gross
 • massenhaft
  Außerdem fallen Tiere - und das wird oft übersehen - massenhaft Naturkatastrophen und vornehmlich auch Kriegen in Afrika zum Opfer. Suuri määrä eläimiä joutuu kaiken lisäksi luonnonkatastrofien ja ennen kaikkea myös sotien uhreiksi Afrikassa, ilman, että sitä edes huomataan. Vor allem aber wirft dieser massenhafte Zustrom von Flüchtlingen geradewegs die Frage auf, inwieweit ein Recht besteht, heute auf europäischem Boden Asyl zu suchen. Tällainen suuri pakolaismäärä herättää kuitenkin ennen kaikkea välittömästi kysymyksen oikeudesta hakea nykyisin turvapaikkaa Euroopan alueella.
 • reichlichAber die Hungersnot gibt es, und wir sind auf jeden Fall der Meinung, daß die Kommission dem nordkoreanischen Volk mit reichlich Nahrungsmitteln auf schnellsten Wege helfen sollte. Mutta nälänhätä siellä on, ja erittäin vakava, ja meidän mielestämme komission pitäisi joka tapauksessa myöntää suuri elintarvikkeiden hätäpaketti Pohjois-Korean kansalle. Der Vorteil der Mitteilung liegt jedoch darin, dass es sie jetzt gibt und dass nun eine offene Debatte folgt, und wir haben reichlich Anlass dazu. Ilmoituksen hyötynä siis oli, että se tehtiin nyt ja että sitä seuraa avoin keskustelu, johon on suuri tarve.
 • weit
  Die Ansichten klafften also weit auseinander. Näkökulmien välillä vallitsi toisin sanoen suuri kuilu. Die vorgeschlagene Preissenkung geht tatsächlich zu weit und ist unbegründet. Itse asiassa ehdotettu hintojen lasku on liian suuri eikä sille löydy perusteita. Für andere ist das Lärmproblem indes von weit geringerer Bedeutung. Toisilla lentoasemilla meluongelma ei ole kuitenkaan yhtä suuri.

Sanan suuri määritelmät

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja