TV-ohjelmatBlogitTietovisatReseptitHoroskooppiViihdeVaihtoautot

Sanan tarkoitus käännös suomi-saksa

 • Zweckder
  Dies ist der Zweck meines Änderungsantrags. Tämä on tarkistukseni tarkoitus. Ist das der Zweck des Euroraums? Onko tämä euroalueen tarkoitus? Dies ist der Zweck des neuen Instruments. Tämä onkin uuden välineemme tarkoitus.
 • Absichtdie
  "Man merkt die Absicht", und zwar ständig. Man merkt die Absicht eli tarkoitus paistaa kyllä läpi - jatkuvasti. Das ist die Absicht dieses Beitrags. Sehän on tämän välintulon tarkoitus! Das war nicht die Absicht von Doha. Tämä ei ollut Dohan kokouksen tarkoitus.
 • Sinnder
  Das kann nicht im Sinne von Beihilfen sein. Tämä ei voi olla tuen tarkoitus. Das ist natürlich nicht der Sinn der Sache. Se ei ole luonnollisestikaan tarkoitus. Dies war Sinn und Zweck unseres Änderungsantrags. Tämä oli tarkistuksemme tarkoitus.
 • Zieldas
  Das ist das Ziel der Richtlinie. Tämä on direktiivin tarkoitus. Diesem Ziel dient der vorliegende Bericht. Tämä on käsittelemämme mietinnön tarkoitus. Dies ist in der Tat das Ziel der Reformen. Tämä on uudistusten tarkoitus.
 • Bedeutungdie
  Das ist die Bedeutung einer Reihe unserer Änderunganträge. Tämä on esittämiemme tarkistusten tarkoitus. Dies wäre meines Erachtens nach die richtige Bedeutung des „Abgeordnetenstatuts“. Tämä on mielestäni Euroopan parlamentin jäsenten ohjesäännön todellinen tarkoitus. Das ist für eine gerechte und ehrliche Verteilung der Gemeinschaftsmittel von entscheidender Bedeutung. Tämä on välttämätöntä, jos yhteisön varoja on tarkoitus jakaa oikeudenmukaisesti ja rehellisesti.
 • Funktiondie
  Meinem Bericht kommt daher eine ziemlich bescheidene Funktion zu. Mietintöni tarkoitus on sen tähden melko vaatimaton. Im Grunde dürfte dies dem besseren Funktionieren des Binnenmarktes förderlich sein. Sisämarkkinoidemme toimintaa onkin tarkoitus edistää tätä kautta. Es gibt also einige innovative Funktionen, durch die unsere Debatten etwas lebendiger gestaltet werden können. Mukana on siis joitakin kokonaan uudenlaisia piirteitä, joiden olisi tarkoitus tehdä keskusteluistamme hieman entistä eläväisempiä.
 • Funktionalitätdie
 • Sachedie
  Das ist natürlich nicht der Sinn der Sache. Se ei ole luonnollisestikaan tarkoitus. Und das kann nie der Sinn der Sache sein. Eikä se voi koskaan olla tarkoitus. Aber das ist nicht der Sinn der Sache. Tämä ei ole kuitenkaan vaalien tarkoitus.
 • Zielsetzungdie
  Diesbezüglich liegt der Zweck der Zielsetzung klar auf der Hand. Tässä suhteessa tavoitteen tarkoitus on täysin selvä. Ich halte es für überaus wichtig, dass wir uns hinsichtlich der Zielsetzung bei den Aktionen der internationalen Gemeinschaft gegen den Irak einig sind. Mielestäni on erittäin tärkeää, että meillä on yhteinen käsitys siitä, mikä on kansainvälisen yhteisön Irakin vastaisen toiminnan tarkoitus.

Sanan tarkoitus määritelmät

Esimerkit

 • Tarkoituksenani oli vain ilmaista aikomukseni tytärtänne kohtaan.
 • Sadussa hiiren oli tarkoitus tehdä takki, mutta syntyikin tuppi.
 • Ovatko aukkohakkuut palvelleet metsänhoidon tarkoituksia halutulla tavalla?

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja