HoroskooppiReseptitTV-ohjelmatBlogitTietovisatViihdeVaihtoautot

Sanan teko käännös suomi-saksa

 • HandlungdieDas ist nicht die Handlung eines freundlichen Staates. Tällainen ei ole ystävällismielisen valtion teko. In der Tat ist die Art der Darstellung keine neutrale Handlung. Ehdollepano ei näet ole mikään neutraali teko. Welchen Sinn macht das, wenn die Handlung ohnehin die gleiche ist. Onko tarkoituksella sittenkään väliä, kun teko on sama?
 • TatdieDas ist, glaube ich, eine historische Tat. Tämä on mielestäni historiallinen teko. Blut zu spenden ist eine gute staatsbürgerliche Tat. Verenluovutus on kansalaisen hyvä teko. In der Tat ist die Art der Darstellung keine neutrale Handlung. Ehdollepano ei näet ole mikään neutraali teko.
 • Aktder
  Was war der symbolische Akt der Revolution? Mikä oli vallankumouksen tunnusomainen teko? Das ist ein politisches Zeichen, das ist ein politischer Akt, den wir unterstützen müssen. Tämä on poliittinen viesti, poliittinen teko, jota meidän on tuettava. Tod kann niemals ein Akt der Gerechtigkeit sein. Kuolema ei voi koskaan olla oikeudenmukainen teko.
 • WerkdasUnd jedes kleine Stückchen, das man friedlich dazu beitragen kann, ist ein gutes Werk. Jokainen pienikin asia, jolla voimme rauhanomaisesti edistää tätä tavoitetta, on hyvä teko. Die russische Geschichte lehrt, Katyn sei das Werk der Deutschen gewesen - bis festgestellt wird, daß es sich in Wirklichkeit um das Werk der Russen handelte. Venäjän historiassa Katynin joukkomurhaa pidettiin saksalaisten tekemänä ennen kuin saatiin selville, että kyseessä oli tosiasiassa venäläisten teko.
 • AktiondieDas heißt Aktion, nicht Aktionspläne. Se ei ole toimintasuunnitelma, vaan käytännön teko. In Wirklichkeit wäre eine solche Aktion aber viel zu kurz gefasst und in letzter Instanz inhuman. Todellisuudessa sellainen teko olisi erittäin lyhytnäköinen ja äärimmäisen epähumaani. Die Einführung von Visa für rumänische Bürger ist ebenfalls eine ebenso ungerechtfertigte wie inakzeptable Aktion. Romanian kansalaisia koskevan viisumivaatimuksen käyttöönotto on myös epäoikeutettu teko, jota ei voida hyväksyä.

Sanan teko määritelmät

Synonyymit

Esimerkit

 • vaikka se olisi viimeinen tekoni.
 • Se teko oli vakaasti harkittu.
 • Sellaista tekoa ei tekemättömäksi saa.
 • Helppohoitoinen tekonurmi on aidon oloinen.
 • Volapük on tekokieli.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja