TV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiViihdeReseptitBlogitTietovisat

Sanan terveydenhoito käännös suomi-saksa

  • GesundheitsfürsorgedieGesundheitsfürsorge und Bildung sind unmöglich geworden. Terveydenhoito ja opetustoiminta ovat käyneet mahdottomaksi. Moderne Gesundheitsfürsorge erfordert Planung mit festen Strukturen und einer klaren Finanzierung. Pitkälle kehitetty terveydenhoito edellyttää usein suunnittelua, kiinteitä rakenteita ja varmaa rahoitusta. Die Gesundheitsfürsorge betrifft jeden Bürger und damit natürlich auch jeden Politiker. Terveydenhoito koskee jokaista kansalaista, ja heihin kuuluvat tietenkin myös poliitikot.
  • GesundheitswesendasIch möchte jedoch betonen, dass auch ich der Meinung bin, dass das Gesundheitswesen eine nationale Angelegenheit ist. Haluan kuitenkin korostaa, että terveydenhoito on minunkin mielestäni kansallinen asia. Das hat mit der Sichtweise zu tun, dass es sich beim Gesundheitswesen nicht um eine kommerzielle Dienstleistung, sondern um einen bedarfsgesteuerten Dienst handelt. Tämä liittyy ajatukseen, että terveydenhoito ei ole kaupallinen palvelu vaan tarvelähtöinen palvelu. Das Gesundheitswesen war und ist Sache der Mitgliedstaaten, und die Länder müssen hier Verantwortung übernehmen. Terveydenhoito on jäsenvaltioiden oma asia ja pysyy sellaisena, ja siksi niiden on otettava itse vastuuta näistä asioista.
  • medizinische VersorgungdieEs wird empfohlen, den Schwerpunkt auf einige vorrangige Gebiete zu legen, wie etwa Bildung, Beschäftigung, Unterkunft und medizinische Versorgung. Siinä ehdotetaan keskittymistä tiettyihin ensisijaisiin aloihin, joita ovat esimerkiksi koulutus, työllisyys, asuminen ja terveydenhoito. Mitglied der Kommission. - Wir betonen hier noch einmal, dass für Gesundheitsfürsorge und medizinische Versorgung die Mitgliedstaaten zuständig sind. komission jäsen. - (EN) Toistan jälleen kerran, että terveydenhoito ja terveydenhuoltojärjestelmät kuuluvat jäsenvaltioiden toimivaltaan.

Sanan terveydenhoito määritelmät

  • toimenkuva, joka käsittää toimenpiteet sairauksien ennalta ehkäisemiseksi, hyvän elämänlaadun säilyttämiseksi ja parantamiseksi sekä sairauksien hoidoksi ja kuntoutukseksi

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja