HoroskooppiTietovisatBlogitViihdeTV-ohjelmatReseptitVaihtoautot

Sanan tiedustelupalvelu käännös suomi-saksa

  • NachrichtendienstderNun, wenn wir solche naiven britischen Nachrichtendienste haben, dann fühle ich mich nicht besonders sicher. Jos Yhdistyneen kuningaskunnan tiedustelupalvelu on näin naiivi, se ei saa minua tuntemaan oloani kovin turvalliseksi. Die besten Nachrichtendienste der Welt haben hier ein einziges Ziel verfolgt. Kaikkein voimakkain tiedustelupalvelu maailmassa on pyrkinyt ainoastaan löytämään näyttöä asiasta.
  • Erkundungsdienst
  • GeheimdienstderHalten die US-Geheimdienste ihre europäischen Kollegen auf dem Laufenden? Pitääkö Yhdysvaltojen tiedustelupalvelu eurooppalaiset kollegansa ajan tasalla? Es gibt eindeutige Beweise, dass Polizei, britische Armee und Geheimdienste bei seiner Ermordung unter einer Decke steckten. On ilmennyt selvää näyttöä siitä, että poliisi, Yhdistyneen kuningaskunnan armeija ja tiedustelupalvelu tekivät kaikki salaa yhteistyötä hänen murhassaan. Medien und Zivilgesellschaft stehen unter ständigem Druck, und der ukrainische Geheimdienst scheint seine sowjetische Zeiten aufleben zu lassen. Tiedotusvälineet ja kansalaisyhteiskunta ovat jatkuvan paineen alla, ja Ukrainan tiedustelupalvelu vaikuttaa elävän jälleen neuvostoaikoja.

Sanan tiedustelupalvelu määritelmät

  • valtion kansallista turvallisuutta ja puolustusta varten tietoa keräävä virasto

Esimerkit

  • Israelin tiedustelupalvelua Mossadia syytetään Hamas-johtajan murhasta (YLE
  • Tiedustelupalvelu seurasi Lontoon iskuista epäiltyä jo viime vuonna

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja