HoroskooppiVaihtoautotReseptitTV-ohjelmatTietovisatViihdeBlogit

Sanan tietoisuus käännös suomi-saksa

 • Bewusstseindasschriftlich. - Das Bewusstsein für gekaufte Waren wird in den Köpfen der Konsumenten immer größer. kirjallinen. - (DE) Kuluttajien tietoisuus ostamistaan tuotteista kasvaa jatkuvasti. Diese Angst kann am besten durch die Entwicklung eines europäischen Bewusstseins überwunden werden. Ne voidaan voittaa parhaiten luomalla eurooppalainen tietoisuus. Meiner Meinung nach ist das Bewusstsein in den Mitgliedstaaten bedeutend gestiegen. Luulen, että tietoisuus jäsenvaltioiden keskuudessa on lisääntynyt suuresti.
 • BewusstheitdieAllerdings wissen wir, dass es unter den 27 Mitgliedstaaten unterschiedliche Ebenen von Bewusstheit, Ressourcen und Fachwissen gibt, um dem Problem entgegenzutreten. Tiedämme kuitenkin, että 27 jäsenvaltiossa tietoisuus, resurssit ja asiantuntemus puuttua ongelmaan ovat erilaiset.
 • Erkenntnisdie
  Das ist der Industrie und uns selbst schon seit geraumer Zeit bekannt, doch sind dieser Erkenntnis keine Taten gefolgt. Teollisuus ja me parlamentin jäsenet olemme olleet asiasta tietoisia jo kauan aikaa, mutta tietoisuus ei ole johtanut toimintaan. Die Leben von Frauen und ihre verschiedenen Lebensentscheidungen werden durch diese Gewalt und die Erkenntnis, wie verbreitet sie in unserer Gesellschaft ist, beeinträchtigt. Väkivalta ja tietoisuus sen laajuudesta nyky-yhteiskunnassa rajoittavat naisten elämää ja heidän valintojaan elämän eri vaiheissa. Doch die Erkenntnis, dass die betreffende Frage ein globales Problem ist, das jeden berührt und für das jeder verantwortlich ist, stellt einen ersten Schritt dar. Joka tapauksessa vallitseva tietoisuus siitä, että kyseinen asia on maailmanlaajuinen, vaikuttaa kaikkiin ja on kaikkien vastuulla oleva ongelma, on ensimmäinen askel.
 • Gefühldas
 • Gewahrseindas
 • Gewahrwerdendas
 • Kenntnisdie
 • Verständnisdas
  Er sagte unter anderem: „Das Verständnis für die von der Europäischen Union geförderten Aktionen und durchgeführten Projekte wächst dank der Informationsnetze“. Lisäksi hän totesi, että tiedotusverkkojen ansiosta tietoisuus Euroopan unionin ehdottamista ja täytäntöön panemista toimista on lisääntynyt.
 • Wahrnehmungdie
  Dieses Problem ist die öffentliche Wahrnehmung. Se ongelma on kansalaisten tietoisuus. Transparenz der Verwaltung und die bewusste Wahrnehmung der Lebensumwelt durch die Bürger einschließlich der bestehenden Risiken sind hier von großer Bedeutung. Hallinnon avoimuus ja kansalaisten tietoisuus elinympäristöstään, myös sen riskeistä, ovat tässä keskeisessä asemassa.
 • Achtsamkeitdie
 • Aufklärungdie
  Bessere Aufklärung der Gesellschaft insgesamt beugt oft dem Auftreten von Problemen in der Zukunft vor. Koko yhteiskunnan lisääntyvä tietoisuus estää usein ongelmien syntymisen. Wir brauchen also eine Informationspolitik, die der Aufklärung der Iraker dient, damit sie endlich dieses Regime stürzen können. On siis huolehdittava sellaisesta tiedotuspolitiikasta, jonka avulla irakilaisten tietoisuus lisääntyy, jotta he voisivat lopulta kaataa tämän järjestelmän.
 • Aufmerksamkeitdie
  Auf den Dutroux-Skandal in Belgien folgte eine erhöhte Aufmerksamkeit gegenüber den Aktivitäten von Pädophilenringen und dem alarmierenden Ausmaß von Sextourismus mit Kindesmißbrauch. Belgiassa sattuneen Dutroux-skandaalin jälkeen tietoisuus pedofiiliryhmien toiminnasta ja lapsiseksimatkailun hälyttävästä laajuudesta kasvoi. Die Zahl einschlägiger Websites hat zugenommen, aber gleichzeitig ist auch die Aufmerksamkeit von Eltern, Lehrern und der Gesellschaft insgesamt gewachsen. Sen jälkeen sivustojen määrä on kasvanut, ja samaan aikaan vanhempien, opettajien ja koko yhteiskunnan tietoisuus asiasta on lisääntynyt.
 • Bekanntheitdie
 • Besinnungdie
 • Erfassungdie
 • Sensitivitätdie
 • Wissendas
  Wer hat denn die Möglichkeiten, wer hat das Bewusstsein, wer hat das Können, das Wissen und die wirtschaftlichen Möglichkeiten dazu? Kenellä muulla on mahdollisuudet, kenellä on tietoisuus, kenellä on taidot, tiedot ja taloudelliset mahdollisuudet tähän? Israel litt unter regelmäßigem Raketenbeschuss und dem Wissen, dass der Gegner größere Feuerkraft aufbaute. Israel joutui ajoittain raketti-iskujen kohteeksi ja sitä häiritsi tietoisuus siitä, että sen vastustaja kokosi lisää tulivoimaa. Dadurch hat auch das internationale Bewußtsein und das Wissen über die Europäische Union zugenommen. Sen myötä myös kansainvälisyys ja tietoisuus Euroopan unionista ovat lisääntyneet.

Sanan tietoisuus määritelmät

Esimerkit

 • Tietoisuus on yksi tieteen suurista mysteereistä.
 • Asia nousi yleisön tietoisuuteen vasta lehtijutun jälkeen.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja