TV-ohjelmatReseptitViihdeBlogitTietovisatHoroskooppiVaihtoautot

Sanan tilaisuus käännös suomi-saksa

 • Gelegenheitdie
  Dazu hatten wir heute eine hervorragende Gelegenheit. Meillä oli siihen tänään loistava tilaisuus. Wie gesagt, eine versäumte Gelegenheit. Toistan vielä: menetetty tilaisuus. Meiner Ansicht nach ist dies eine verpaßte Gelegenheit. Se on minun mielestäni hukkaan heitetty tilaisuus.
 • Chancedie
  Eine Chance, die wir nicht verpassen dürfen! Tämä on tilaisuus, jota meillä ei ole varaa jättää käyttämättä! Wir sollten ihnen noch eine Chance geben. Meidän olisi annettava heille toinen tilaisuus. Ich glaube, dies ist eine Chance, die uns geboten wird. Mielestäni meillä on todellinen tilaisuus.
 • Feierdie
 • Festveranstaltungdie
 • Funktiondie
  Frauen müssen allgemeinen Zugang zu Beschäftigung auf allen Verwaltungsebenen und die Möglichkeit erhalten, öffentliche Funktionen auszuüben. Naisilla on oltava yleinen mahdollisuus saada työtä kaikilla hallinnon tasoilla ja tilaisuus suorittaa kaikkia julkisia tehtäviä.
 • Veranstaltungdie
  Diese Veranstaltung war öffentlich und wurde auf der Website angekündigt. Tilaisuus oli avoin yleisölle, ja se välitettiin verkkosivuilla. Dieses Forum vom 21. Mai war für mich eine sehr wichtige und aufschlussreiche Veranstaltung. Minulle 21. toukokuuta pidetty foorumi oli tärkeä ja hyvin opettavainen tilaisuus. Wir haben auch eine sehr gute Veranstaltung mit Präsident Santer gehabt, eine Art Minigipfel zum Thema sozialer Dialog. Meillä oli myös erittäin hyvä tilaisuus puheenjohtaja Santerin kanssa, jonkinlainen pienoishuippukokous, jossa käsiteltiin sosiaalista vuoropuhelua.

Sanan tilaisuus määritelmät

Esimerkit

 • Tilaisuudessa puhuttiin koulun laajentamisesta.
 • Minulle avautui tilaisuus näyttää taitoni.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja